VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POLİSTEN UYUŞTURUCU SATICILARINA OPERASYON

1 Ekim 2017

........................

Bolu’da, İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekiplerinin yaptıkları operasyonda aralarında cezaevi firarisi de olan 7 kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Şahıslardan birinin  Zonguldak’ta cezaevinden firar ettiği ve 10 yıl gasp, 8 yıl da hırsızlık suçundan kesinleşmiş cezasının olduğu öğrenildi.  

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği 2 farklı operasyonda üzerlerinde çok sayıda uyuşturucu madde bulunan 7 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonda gözaltına alınan Yasin M., O.K., Z.Ş., T.Ç., M.K.B., A.T. ve M.S., isimli şahıslar “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçlamasıyla emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Firari şahıs suç makinesi çıktı

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Yasin M. isimli şahsın, Zonguldak’ta cezaevinden firar ettiği ve 10 yıl gasp, 8 yıl da hırsızlık suçundan kesinleşmiş cezasının olduğu öğrenildi. 

2 yorum yapılmış
  • evkettademir
    1 Ekim 2017 • 13:03
    kimse gençlerimizi zehirleyemez bunların gün yüzü görmemesi lazım insan kendi ülkesinin çocuklarına bunu nasıl yapar allah belasını versin bunların
  • Blent
    2 Ekim 2017 • 08:48
    Allah devletimizin polisini başımızdan eksik etmesin helal olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.