VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN'DAN AŞURE GÜNÜNDE BİRLİK MESAJI

1 Ekim 2017

....................

İslam Aleminin önemli günlerinden olan, Aşure Günü nedeniyle, Bolu Belediyesi tarafından İzzet Baysal Caddesi’nde vatandaşlara beş bin kişilik aşure dağıtıldı. Yurtdışından dönen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, vatandaşlarla sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Yılmaz, "Müslümanların aklının başına gelip, inandıklarını, inandıkları şekilde yaşamaları, İslam’ı yaşamalarını ve çilelerinin de bir an önce bitmesini ve dünyadaki bütün insanlara örnek olmalarını Allah nasip etsin" dedi. 

Bolu Belediye Aşevinde hazırlanan aşure Demokrasi Meydanında binlerce kişiye dağıtıldı. Aşure Günü nedeniyle hazırlanan aşureleri dağıtan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu ve Zerrin Biçen Aşure Gününün tüm Müslüman alemine hayırlı olmasını dilediler.

“RABBİMİZDEN NİYAZIMIZ ŞUDUR..”

İslam Aleminin bu önemli gününün tüm Müslümanlara hayırlar getirmesini dileyen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bu geleneğin Nuh Aleyhisselam’dan geldiği ifade edilir. Bunlar insanları birleştirecek, kaynaştıracak, bir arada tutacak, önemli etkinliklerdir. Müslümanların şu an dünyadaki hali belli. Rabbimizden niyazımız şudur, Müslümanların aklının başına gelip, inandıklarını, inandıkları şekilde yaşamaları, İslam’ı yaşamalarını ve çilelerinin de bir an önce bitmesini ve dünyadaki bütün insanlara örnek olmalarını Allah nasip etsin. Bu dönemleri geçmişte yaşadık, inşallah gelecekte de yaşamayı Allah bize nasip etsin. Bu tür etkinliklerin de bunlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum” dedi. 

Ayrıca Pazartesi günü mesai başlangıcında da 5 bin kişilik aşure kurumlara dağıtılacak. 

  • BAŞKAN'DAN AŞURE GÜNÜNDE BİRLİK MESAJI
  • BAŞKAN'DAN AŞURE GÜNÜNDE BİRLİK MESAJI
  • BAŞKAN'DAN AŞURE GÜNÜNDE BİRLİK MESAJI
1 yorum yapılmış
  • kltr
    1 Ekim 2017 • 23:46
    Başkan ve yardımcılarını aşure dağıtmaya şehrin hastane ve devlet dairelerinin artı 4 tane okulun ve en fazla oyu aldığı Kültür ve Sağlık mahallelerinin yolu olan ŞEHİTLER CADDESİNE bekleriz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.