VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KIZINA TACİZ ETTİĞİ İDDİASIYLA TUTUKLANDI

1 Ekim 2017

.........................

Bolu’nun Yeniçağa İlçesi’nde 41 yaşındaki Dündar D., 16 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

İlçedeki bir kargo şirketinde çalışan Dündar D., iddiaya göre kızı D.D.’ye evde yalnız oldukları sırada cinsel istismarda bulundu. Genç kız durumu annesine anlattı. Anne ve kızı karakola giderek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Dündar D., Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından gece saatlerinde Gerede Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemede suçlamayı reddeden, kızına sevgisini göstermek için dokunduğunu öne süren Dündar D. tutuklandı.

4 yorum yapılmış
  • Nilfer
    1 Ekim 2017 • 16:53
    Bolu'dan böyle sapık insanların çıkması çok şaşırtıcı.Bolu'nun insanı iyi ahlaklıdır,namusludur son günlerde artan ensest ilişkiler ve bu tip insanları adeta pohpohlayan adalet sistemi karakteri zayıf,cahil güruhu adeta yüreklendirmiş olmalı.
  • Bolulu
    2 Ekim 2017 • 00:19
    Bunu yapan bir bolulu.degil nevsehirliymis ayrica bolu.veya baska bir ilden olmasi onemli degil insanlikla kanla alakali kani bozuk heryerde bozuktur
  • vatandas
    2 Ekim 2017 • 04:48
    baskı kültürü bu tür gizlenmiş duyguları açıga cıkartır. Boludan da çıkar Konya dan da. Bunun memleketle alakası yok.
  • Vatandas
    2 Ekim 2017 • 09:39
    Memeleketle alakası var biladerim.Kanla alakasıda var.İnsanın nasıl bir çevrede büyüdüğü çevresel etmenler gördüğü olaylar durumlar vs karakter oluşumunda etkilidir.Kanla olması dersen de yahudilerin birbirine benzeyen iğrenç davranışlarına bakabilirsin.Birazcık psikoloji öğren cahil...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.