VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VİDEO HABER - VATANDAŞLAR ÇİLEDEN ÇIKTI

30 Eylül 2017

BOŞ ALANDA ALKOL ALAN VATANDAŞLARA TEPKİ paylaşan: safar24

..........................

Bolu’nun Karaçayır Mahallesi'ndeki Karaçayır Parkı’nın karşısında bulunan boş arazide alkol alan ve çevreyi rahatsız eden kendini bilmezler çevrede bulunan vatandaşları çileden çıkarttı. Alkol alan şahısların yanına giden bir işadamı, “Siz kendi evinizin önünde neden içmiyorsunuz?” sorusuna, “Haklısınız” cevabına veren şahıslar olay yerinden uzaklaştı.  

Bolu’nun belirli bölgelerinde özellikle hafta sonları ve akşam saatlerinde boş arazilerde alkol alan şahıslar vatandaşları çileden çıkarttı. Evlerin karşısında rakı sofrası kuran şahıslar insanları rahatsız ediyor. Karaçayır Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar alemcilerden şikayetçi. Bugüne kadar BİMER’de dahil her yere müracaat ettiklerini söyleyen mahalle sakinleri bir sonuç elde edemediklerini söylediler.

VATANDAŞLAR ÇOK RAHATSIZ

Karaçayır Mahallesi’nde özelliklere sitelere yakın alanları kendilerine mesken tutan alemciler gün boyu buralarda içiyorlar. Yıkılan dershane bölgesine koltuk bile atan alemciler burayı meyhane gibi kullanıyorlar. Mahalle sakinleri, “Buradan gelip geçerken korkuyoruz. Çoluğumuz var çocuğumuz var. Bu görüntülerden çok rahatsızız. BİMER’de dahil olmak üzere her yere müracaat ettik fakat bir sonuç elde edemedik. Polis gerekli denetimleri yapmıyor” dedi.

“EVİNİZİN ÖNÜNDE NEDEN İÇMİYORSUNUZ?”

Bölgede işyeri sahibi olan Bülent Soysal isimli işadamı, alkol alan vatandaşların yanına giderek, “Hiç utanmıyor musunuz? Burada çoluğumuz çocuğumuz var. Evinizin önünde neden içmiyorsunuz? Gidin evinizin önünde için” diyerek tepki gösterdi. Alkollü şahıslar, “Haklısınız diyerek” olay yerinden uzaklaştı.

Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler sabah saatlerinden itibaren bölgede alkol alan şahısları tespit ederek uzaklaştırdı.

Kaynak - Bolu Gazetesi

  • VİDEO HABER - VATANDAŞLAR ÇİLEDEN ÇIKTI
  • VİDEO HABER - VATANDAŞLAR ÇİLEDEN ÇIKTI
  • VİDEO HABER - VATANDAŞLAR ÇİLEDEN ÇIKTI
  • VİDEO HABER - VATANDAŞLAR ÇİLEDEN ÇIKTI
4 yorum yapılmış
  • Fatih
    30 Eylül 2017 • 05:29
    Aydinkent sitesinin yaninda bos arazi var sozde park yapilacak orda da icip duruyorlar
  • Dertli
    30 Eylül 2017 • 05:18
    Bir hafta önce bende beskavalkarda birişini şikayet ettim 155 e hemen ekip geldi ilk etapta adamı görmediler tekrar aradım geldiler adamı kaldırdılar fakat üst araması yok gbt yok şahisi oradan uzaklaştırdılar tekrar aradım 155 ı sorgulama yapılmıştır dedi bende gördüm yapmadılar dedim nereden gördün diyor bende baktım bekledim dedim ve kapattım durum bu
  • koroglu
    30 Eylül 2017 • 07:31
    gorevini yapmiyorki polis hepsiyle arkadas olmus o tanidik bu tanidik diye gormezden geliniyor gunumuzde
  • bosisler
    2 Ekim 2017 • 04:46
    adam içip rahatsız mı etmiş? kendi kendine takılıyor boş arazide. İşiniz gücünüz yok milleti sağa sola şikayet ediyorsunuz boşluktan
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.