VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FUAT ÇAPA MAÇI BÖYLE DEĞERLENDİRDİ

29 Eylül 2017

....................

Boluspor kendi evinde Altonordu'ya 2-1 mağlup olurken, Teknik Direktör Fuat Çapa, “Belki de bu sezonun en iyi oyununu oynadık. Ben 6-7 tane pozisyon saydım. 3 tanesi çok netti. Bu tür karşılaşmalarda şansta sizinle beraber olacak. Futbol şansı bizimle değildi” dedi.

“GEREKSİZ TOP KAYIPLARI YAŞADIK”

"İlk 15-20 dakika çok kötü oynayan bir Boluspor vardı. Rakiple birlikte oynamaya çalıştık. Biraz daha sakin kalmamız gerekiyordu. Biraz daha kendi oyunumuzu oynamamız gerekiyordu. Rakibin tarzında oynamaya çalıştık. 20-25 dakikalık süreçte geçişleri iyi yapamadık. İkinci bölgede almış olduğumuz topları ve final paslarını iyi yapamadık. Gereksiz top kayıpları yaşadık. Talihsiz bir şekilde de geriye düştük. Çünkü atılan şut bizim oyuncumuza çarpıp gol olması açıkçası beklemediğimiz duruma düşürdü. Yapmış olduğumuz değişikliklerden sonra biraz daha dengeyi koruduk ama sahanın her tarafında final paslarını vermeye çalıştık. Oysa biraz daha sakin kalmamız gerekiyordu”

“SEZONUN EN İYİ OYNADIK BELKİ AMA…”

Devre arasında bunu oyuncularımızla konuştuk. Biraz daha sakin olmamız gerektiğini ve kendi oyunumuzu oynamamız gerektiğini söyledik. İkinci devrede tamamen farklı bir Boluspor vardı. Belki de bu sezonun en iyi oyununu oynadık. Ben 6-7 tane pozisyon saydım. 3 tanesi çok netti. Bu tür karşılaşmalarda şansta sizinle beraber olacak. Futbol şansı bizimle değildi. Bu bir gerçek. Girmiş olduğumuz pozisyonlar bizim adımıza sevindirici. Kaçırmak tabiki üzücü. 2 haftalık bir sürecimiz var. Bu süreçte çok iyi çalışıp üzerine koyarak devam etmemiz gerekiyor. Yavaş yavaş sakat olan oyuncularımızda aramıza katıldığı zaman takım içerisinde rekabet artacak ve oyun seviyemizde üst düzeye çıkacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.