VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 29 EYLÜL CUMA

29 Eylül 2017

...........................

1-Salıbeyler Mahallesi halkından, Mustafa ve İlknur Kenanoğlu'nun oğlu, Sezai ve Hüsna Kenanoğlu'nun kardeşi, Ekrem Kenanoğlu hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Salıbeyler Mahallesi camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

2-Kıbrıscık İlçesi Kızık Köyü halkından, Gülay Gökçek'in eşi, Nuriye, Nurdan, Burcu ve Betül Gökçek'in babaları, Satılmış Gökçek hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kıbrıscık İlçesi Kızık köyü camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Merkeşler Köyü halkından, merhum Muhittin Camgöz'ün eşi, Ziya Camgöz ve Asiye Çeliltaş'ın anneleri, Dursun Çeliktaş'ın kayınvalidesi, Mehmet Çeliktaş ve Meryem Keskin'in anneanneleri, Rahime Camgöz hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Merkeşler Köyü Dere Mahallesi camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Çorum İli İskilip İlçesi Sorgun Köyü halkından, Yeter Uğur'un eşi, Ümit ve Samet Uğur'un babaları, Zeliha, Sadık, Bekir ve Satı Uğur'un kardeşi, Bayram Uğur hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Büyük camide kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.