VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MUHTEŞEM OTELE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

27 Eylül 2017

......................

Bolu’da yeni hizmete başlayan ve işadamı Mustafa Yaman tarafından yapılan Karpalas City Hotel&Spa’nın resmi açılışı görkemli bir törenle yapıldı. Otelde 80 odası ve 220 yatak kapasitesi bulunuyor.

Kasaplar Mahallesi D-100 karayolu üzerinde bulunan Karpalas City Hotel&Spa’nın açılışına, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkan Vekili Ekrem Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, CHP İl Başkanı Kazım Karsu, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda Bolu’dan ve il dışından davetli katıldı.

İŞTE OTELİN ÖZELLİKLERİ

Bolu merkezde bulunan ilk spa otel olma özelliğini taşıyan Karpalas City Hotel&Spa, 800 kişilik restaurant, standartların üzerinde 32 m²’den başlayan, 64 m²’ye kadar büyüyen farklı kapasitelerde ve kişi sayılarında hizmet verilen 80 ayrı oda bulunuyor. İşletmenin zemin katında bulunan spa merkezi, fitnes, kapalı yüzme havuzu, buhar odası, Türk hamamı ve sauna müşterilere hizmet verecek.

“BOLU’DA YAŞADIK BOLU’DA KAZANDIK”

Otelin sahibi Yaman A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yaman, “16 ay gibi kısa bir sürede bitirerek Bolu’nun hizmetine sunduğumuz otelimizin açılışında bizleri onurlandırdığınız için çok teşekkür ediyorum. Bolu’nun bir öz evladı olarak elektrik sektörüne ilaveten oğlumun turizm bölümü okuması, ailemizin turizm sektörüne girmesine vesile olmuştur. Bolu’da kazanıp, Bolu’da hizmet için böyle bir sektörde bizde varız diyebilmek için otelimizi yaptık. Biz Bolu’da doğduk, Bolu’da yaşadık, Bolu’da kazandık. Bolu’nun turizm alanında marka bir şehir olabilmesi adına elimizi taşın altına koyduk ve bunu da bir borç bildik.” diye konuştu.

  • MUHTEŞEM OTELE GÖRKEMLİ AÇILIŞ
  • MUHTEŞEM OTELE GÖRKEMLİ AÇILIŞ
  • MUHTEŞEM OTELE GÖRKEMLİ AÇILIŞ
  • MUHTEŞEM OTELE GÖRKEMLİ AÇILIŞ
  • MUHTEŞEM OTELE GÖRKEMLİ AÇILIŞ
  • MUHTEŞEM OTELE GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.