VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARI KOCA HAKKINDA KARAR VERİLDİ

26 Eylül 2017

..................

Bolu’da yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında örgütün haberleşme programı Bylock kullandıkları tespit edilen karı koca 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması soruşturmaları kapsamında örgütün haberleşme programı olan Bylock kullandıkları tespit edilen karı koca Davut Bektaş ve Esra Bektaş, Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonla gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen ve karı koca oldukları öğrenilen örgütün şirketi Polat A.Ş. çalışanı Davut Bektaş ile ev hanımı Esra Bektaş tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2 yorum yapılmış
  • Geredeli
    26 Eylül 2017 • 12:35
    Tabiki en büyük suç vatan hayini olmak adil bir mahkemede tututuklandılar yargı yargılamak size mi düştü
  • Bolulu
    26 Eylül 2017 • 10:14
    hakimler ve savcılar adalet böyle işliyor demek ki. neden akpli zengin iş adaadamlarını ve siyasetçilerini tutuklayamuyorsunuz. hepsinin ismi sizlerde mevcut. söylenilen gibi 2019 seçimlerde n sonrası mı. ama zannetmiyorum. hep arkası siyaset desteği olmayan kişileri tutuklamaya devam mı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.