VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OKULDAN KAÇAN ÖĞRENCİLERE POLİS DENETİMİ

26 Eylül 2017

................................

Bolu’da, okulda olmaları gereken saatte internet kafelerde olan öğrenciler polisler tarafından uyarılarak okullarına geri gönderildiler.

Bolu’da, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğü ekipleri öğrencilerin derslerine devamını sağlamak ve kötü alışkanlık edinmelerini engellemek amacıyla kent merkezinde bulunan kafe ve internet kafelerde denetim yaptı.

Ekipler, kafe ve internet kafelerin yoğun olarak bulunduğu caddelerden Cumhuriyet Caddesi’nde okul üniformalı ve sırt çantalı öğrencilerin bulunduğu internet kafelere girerek, çocukların kimliklerini kontrol etti. Öğrenciler derslerine devam etmeleri konusunda uyarıldıktan sonra veli ve okul müdürlerine bilgileri verilerek tekrar okullarına geri gönderildiler.

  • OKULDAN KAÇAN ÖĞRENCİLERE POLİS DENETİMİ
  • OKULDAN KAÇAN ÖĞRENCİLERE POLİS DENETİMİ
1 yorum yapılmış
  • erkanakgz
    26 Eylül 2017 • 07:26
    uygulama tamamen kanunsuz olup polisimizin çocuklarımızın gözündeki imajını saygısını kanunlara olan inancını yitirmesine sebep olmaktadır. sivil kıyafetli kimseyi ticari bir işletmeden kimse dışarı kanunen çıkartamaz. insanlarımıza internet kafeler kötü alışkanlık yeri gibi gösterilmiş fakat parklarda uyuşturucu madde içki sigara kullınılan yerlere teşfik edilmiştir
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.