VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 25 EYLÜL PAZARTESİ

25 Eylül 2017

........................

1-Dörtdivan ilçesi Yukarıdüğer köyü halkından, Kemal GÜMÜŞ'ün babası, Abdurrahim GÜMÜŞ ve Enes GÜMÜŞ'ün dedeleri; Abdurrahman Gümüş hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Dörtdivan ilçesi Yukarıdüğer köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Mudurnu ilçesi Hüsamettindere köyü halkından, Mehmet BAŞEL'in amcası, Zerrin BİÇER'in büyükbabası, Laika ve Aysel'in babası, (merhum) Rıdvan ÖZSOY ve Mehmet GÖKDEMİR'in kayınpederi, Tuncay ÖZSOY, Okay ÖZSOY, Yener GÖKDEMİR, Ülkü KESEN ve Çağlar Eren GÖKDEMİR'in dedesi, Akhanım KARAKUZ'un eşi; İbrahim Karakuz hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Mudurnu ilçesi Hüsamettindere köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Köroğlu mahallesi halkından, Sağlık Müdürlüğünden emekli Mehmet AĞAR'ın eşi, Nuray MUTLU, Uğur, Nurcan ve Hatice AĞAR'ın anneleri, arçelikten emekli Doğan BENK'in ablası, Cengiz MUTLU'nun kayınvalidesi, İsmail Gökhan MUTLU'nun anneannesi, Sağlık Müdürlüğünden emekli; Mürüvet Ağar hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün İzzet Baysal mahallesi özayan camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.