VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR SAKAT SAKAT KAZANDI

24 Eylül 2017

........................

Boluspor, ligin 6. haftasında Elazığ’da oynanan Erzurumspor karşılaşmasından 2-0 galip gelirken, kırmızı beyazlı takımımız 9 eksikle gittiği maçın golleri ilk yarıda buldu. Boluspor’un gollerini Poepon ve İrfan Başaran kaybederken puanını 8'e çıkarttı. 

ÇAPA’DAN ZORUNLU REVİZYON

Boluspor 9 sakat oyuncusundan yoksun olarak Erzurumspor karşısına çıktı. Sakatlıkları bulunan Alim Öztürk, İshak Çakmak, Yusuf Emre Gültekin, Andre Santos, Guido Koçer, Mamadou Diarra, Özgür İleri, Sefa Yılmaz ve Furkan Demir kadroda yer almazken, Çapa, Alim’in yerine Renato’yu, Özgür’ün yerine Bentley’e, İshak’ın yerine Burak’a, Yusuf Emre’nin yerine İrfan’a formayı verdi. Ayrıca, Mustafa Durak’ta kanatta kendisine şans buldu.

Karşılaşma Erzurumspor’un vuruşu ile başladı. Maça B.B. Erzurumspor, Boluspor’a oranla daha iyi başlayan taraf oldu. Karşılaşmanın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Oyunun ilk yarısında he iki takımda pozisyon bulmakta zorluk çekerken, orta alanda boş alan bırakmamaya özen gösterdiler.

KRAL İŞ BAŞINDA

Boluspor maçın 36’ıncı dakikasında öne geçti. Sol kanattan Bentley’in ortasında Poepon ceza sahası içinde şık bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. Boluspor bu golle maçta 1- 0 öne geçen taraf oldu. İlk yarının sonuna 1 dakika süre ilave edildi.

İRFAN’DAN JENERİKLİK GOL

İlk yarının uzatma anlarında Boluspor, Poepon’in düşürülmesi ile serbest vuruş kazandı. Topuna başına geçen İrfan müthiş bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Boluspor bu golle maçta 2-0 öne geçti. İlk yarıda Boluspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor, ilk yarıda mücadele ettiği on birle sahada yer alırken, B.B. Erzurumspor ise 2 oyuncu değişikliği birden yaptı. Maçın 60 dakikalık bölümü Boluspor’un 2-0 üstünlüğü ile geçildi.

MUSTAFA DURAK ZOR OLANI YAPTI

Boluspor maçın 61’inci dakikasında 3’üncü gole çok yaklaştı. Poepon orta sahada kaptığı topu Mustafa Durak’a aktardı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Mustafa Durak’ın plasesi direği sıyırarak auta çıktı. Boluspor bu dakikada mutlak pozisyondan faydalanamadı.

Boluspor karşılaşmayı 2-0 kazanarak iki haftada 6 puan almayı başardı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.