VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SONUNDA BİRİ ÇIKIP TEPKİSİ GÖSTERDİ

23 Eylül 2017

....................

TEM otoyolunun Doğu Kavşağı (Doğu Kavşağı) ile Yeniçağa Kavşağı arasındaki bölümde yapılacak üst yapı çalışmaları nedeniyle 1 ay süreyle kapatılmasının ardından MÜSİAD Bolu Başkanı Abdullah Abat, “Yol bakım çalışması nedeniyle bilmen bölgede ulaşım 1 ay kapalı kalacak. Bugünden itibaren gerek organize sanayideki üreticilerimiz, sanayicilerimiz gerekse D-100 karayolunun kuzey tarafındaki esnafımızın bir takım sıkıntıları oluşacaktır. Bu konuda ivedi bir şekilde gerek karayollarından gerek Valiliğimiz kanalıyla bu bakım çalışmasının 1 ay süreyle yolun tamamının kapatılmasıyla değil de birer, ikişer kilometrelik mesafelerle bakım çalışmasının devam edip, diğer kalan yoldan trafiğin verilmesini talep ediyoruz” dedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bolu Şube Başkanı Abdullah Abat, alınan kararın yetkililer tarafından tekrar gözden geçirilmesini belirterek, “Valiliğimiz kanalıyla bu bakım çalışmasının 1 ay süreyle yolun tamamının kapatılmasıyla değil de birer, ikişer kilometrelik mesafelerle bakım çalışmasının devam edip, diğer kalan yoldan trafiğin verilmesini talep etmekteyiz. Çünkü 1 ay gerçekten uzun bir süre” dedi.

“1 AY ÇOK UZUN BİR SÜRE”

“Bolu Valiliğinin yapmış olduğu açıklamayla Ankara-Bolu istikametindeki yolun 1 ay süre ile kapatılacağı, yol bakım çalışması nedeniyle bildirilmiş bulunmakta. Bugünden itibaren gerek organize sanayideki üreticilerimiz, sanayicilerimiz gerekse E-5’in kuzey tarafındaki esnafımızın bir takım sıkıntıları oluşmuş bulunmaktadır. Bu konuda ivedi bir şekilde gerek karayollarından gerek Valiliğimiz kanalıyla bu bakım çalışmasının 1 ay süreyle yolun tamamının kapatılmasıyla değil de birer, ikişer kilometrelik mesafelerle bakım çalışmasının devam edip, diğer kalan yoldan trafiğin verilmesini talep etmekteyiz. Çünkü 1 ay gerçekten uzun bir süre.”

“İNŞALLAH EN KISA SÜREDE ÇÖÜZM BULUNUR”

“Organize sanayi bölgesinde gerek ulaşım, gerek lojistik taşımacılık açısından tek şeridin kaldırmayacağı öngörülüyor. Bu konuyla alakalı da gerek kendi üyelerimiz gerekse de organize sanayi bölgesinde ve E-5’in kuzey tarafındaki esnafımız çok sıkıntılı. Bunun için biran evvel iyileştirme anlamında ve bu sorunun giderilmesi için çalışmaların yapılmasını rica ediyoruz. Bu konuyla alakalı inşallah çok kısa bir sürede çözüme ulaşacağımıza inanıyorum. Gereken, gerekli merciler tarafından inşallah yapılır.”

1 yorum yapılmış
  • Dede
    23 Eylül 2017 • 05:57
    Harikasın Başkan bu yolda bir sıkıntı var. Bir türlü işi bitmiyor hep kapalı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.