VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MAHMUT ALAN'IN ÇAĞRISI KARŞILIKSIZ KALMADI

20 Eylül 2017

........................

Bolu’da ve Türkiye genelinde yaptığı eylemlerle adından sıkça söz ettiren KGT Dernek Başkanı Mahmut Alan’ın sosyal paylaşım sitesinden öğrenciler ve 3 aile için yaptığı yardım çağrısına Almanya’da ikamet eden ve ismini vermek istemeyen Bolulu bir iş adamı yüklü miktarda parayla destek verdi.

Almanya’da Otel ve Emlak sektöründe faaliyet gösteren Bolulu bir iş adamı Alan’ın çağrısı üzerine ihtiyaç sahibi öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayarak büyük bir hayırseverlik örneği gösterdi. 

“BU HERKESE ÖRNEK OLMALI”

Konu hakkında açıklama yapan KGT Dernek Başkanı Mahmut Alan, “Bir insanın okumasına vesile olmak çok büyük sevap. Okuyana yardımcı olmak bizim Müslümanlık ve insanlık görevimiz. Ailelerle görüşüyoruz ve bizzat tespit ediyoruz. Dernek olarak, yardım edenle yardım alanı deşifre etmeden direk görüştürüp kimseyi incitmemeye çalışıyoruz. Yardım edenin de gönlü rahat oluyor. Almanya’da ikamet eden ve ismini vermek istemeyen Bolulu iş adamımız herkese örnek olmalı. Rakam telafuz etmek istemiyorum ama çok ciddi bir rakamla 3 aileye ve öğrencilere yardım etti. Bizleri çok duygulandırdı. Bolu’dan bir derneğe çağrıda bulundum. İnşallah 2 güne kadar onlarda dönüş yapacak. Bolumuzda okuyan ve ihtiyacı olan ailelere kıyafet ile kırtasiye yardımı yapacağız. Yardım yapılan okul ve isimler kesinlikle paylaşım yapılmayacak. Sadece teşvik için alınan malzemenin miktarları paylaşılacak” dedi.

2 yorum yapılmış
  • Bolulu
    21 Eylül 2017 • 02:31
    Adamsın mahmut abi
  • bo
    21 Eylül 2017 • 09:37
    Helal sana başkan
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.