VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EŞİ VE ÇOCUKLARINI TESELLİ ETTİ

19 Eylül 2017

.....................

TEM Otoyolu Köroğlu Park mevkinde otomobilin bariyerlere çarpması sonrasında meydana gelen trafik kazası sonrasında babanın ağlayan evlatlarının ve eşinin teselli etmesi yürekleri dağladı.

Edinilen bilgiye göre, kaza Köroğlu Park mevkinde meydana geldi. Giresun'dan yola çıkan ve Anadolu Otoyolu'ndan İstanbul yönüne giden Süleyman Gürsoy, kullandığı 34 VY 0048 plakalı otomobiliyle Köroğlu park alanı yakınlarında aracında henüz belirlenemeyen bir arıza nedeniyle bariyerlere çarptı.  Otomobilde büyük çaplı hasarın meydana geldiği kazayı, sürücüyle araçta bulunan eşi Tülin, çocukları Elif, Işıl ve Alper Gürsoy yara almadan atlattı.

EŞİ VE ÇOCUKLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Sürücü Gürsoy, kazadan sonra araç içerisinden çıkan ve korktukları için gözyaşlarını tutamayan eşi Tülin ile kızları Elif ile Işıl'ın gözyaşlarını silerek teselli etmeye çalıştı.  Seyir halindeyken aracın aksının çıktığını ifade eden Gürsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Aksı kestik, ardından aracı çevirerek arka kısmını bariyerlere çarptım, yoksa direkt bariyerlere çarpacaktık.  Araçta eşim ve çocuklarım vardı. Hiçbirinin burnu bile kanamadan kazayı atlattık. Allah'ıma şükürler olsun." dedi.

  • EŞİ VE ÇOCUKLARINI TESELLİ ETTİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.