VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CİNNET GEÇİREN BABA AİLESİNİ YOK ETTİ

17 Eylül 2017

...........................

Avusturya’nın Hohenems şehrinde yaşayan Düzce’nin Kaynaşlı ilçesi nüfusuna kayıtlı aile, baba Tarık H.'nin cinnet getirmesi sonucu yok oldu. Eşi ve iki çocuğunu öldüren baba intihar ederek yaşamına son verdi.

Edinilen bilgiye göre, Avusturya’nın Hohenems şehrinde dün sabah meydana gelen üzücü olayın ardından Kaynaşlı ilçesi Çele Mahallesinden olan 4 kişilik Türk aile, babanın cinnet getirmesi sonucu yok oldu. İddiaya göre, cinnet getiren 38 yaşındaki baba Tarık H., sabah saat 04.30 sıralarında önce 33 yaşındaki eşini, daha sonra 4 ve 7 yaşındaki kızlarını bıçaklayarak öldürdü. Tarık H., eşini ve kızlarını öldürdükten sonra oturduğu binanın üçüncü katından atlayarak intihar etti.

Hohenems Polisince yapılan açıklamaya göre, eşini, çocuklarını ve daha sonra kendini öldüren Tarık H.’nin, daha önce şiddet olayı nedeni ile evden uzaklaştırma kararı bulunduğu ileri sürüldü. Yaşanan korkunç olay ailenin Kaynaşlı’da büyük üzüntüyle karşılandı. Cenazelerin işlemlerin tamamlanmasının ardından Düzce’ye getirilmesi bekleniyor.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.