VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"HER ZAMAN İLK 6 İÇİNDE OLACAĞIZ"

16 Eylül 2017

.......................

Boluspor kendi evinde Adana Demirspor’u 3-1 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini alırken, kırmızı beyazlı takımımızın Teknik Direktörü Fuat Çapa, “. Artık sezon içerisinde 8’inci haftadan sonra lig üç aşağı beş yukarı belli olacak. İlk 6 içerisinde biz her zaman olacağız” dedi.

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Geçtiğimiz hafta oyun olarak iyi olduğumuzu fakat sonuca yansıtamadığımızı söylemiştim. Bugün ise ilk dakikadan itibaren galip gelmek isteyen, çok iyi bir pozisyon alan Boluspor vardı. Gollerin erken gelmesi her geçen dakika özgüvenimizi arttırdı. 3 tane zorunlu oyuncu değişikliği yaptık. Düşüncelerimiz ve yapmak istediklerimiz özellikle ikinci devre için çok değişikti” dedi.

“YENİ BİR OLUŞUM İÇİNDEYİZ”

Geçen sezonki çekirdek kadrodaki oyuncularını cezalarından, sakatlıklarından veya zaman zaman formsuzluklarından dolayı değerlendiremediklerini ifade eden Çapa, “Bu güne baktığımızda geçtiğimiz sezon bizimle olmayıpta aramıza katılan 6 oyuncu vardı. Yani biz de yeni bir oluşum içerisindeyiz. Katılan oyuncuların sürecine bakmak lazım. Bize kim ne zaman katıldı ve ne zaman katkı sağlayabilir bunu düşünüyoruz. Kariyer olarak, isim olarak değerlendiremediğimiz 3 – 4 tane çok iyi oyuncumuz var. Geçen sene başarılı bir sezon geçirdiğimiz bir gerçek. Ama bu başarılı süreç içerisinde skora direk katkı sağlayabilen kimler vardı, buna da bakmak lazım. Eğer dişlilerden bir tanesi saha içerisinde yoksa o zaman bu size çok büyük sıkıntılar yaşatabiliyor. O pozisyonu doldurabilmek için, o pozisyonda oynatabilmek için zamana ihtiyacımız oldu” şeklinde konuştu.

“HER ZAMAN İLK 6 İÇİNDE OLACAĞIZ”

“Türkiye’de her şey skora endeksli olduğu için iyi teknik adam, iyi yönetici, iyi futbolcu hepsi skora endeksli. Ama önemli olan bu süreç içerisinde neler yaptığın, hangi mesafeyi katettiğin ve önünde katedebileceğin hangi mesafeler var bu çok önemli. Eğer bunu görebiliyorsan bence doğru yoldasın demektir. Biz de bunu görüyoruz o yüzden önceki haftalarda da ‘biz ilk 2 için aday değiliz” demiştik. Biz ilk 2 için oynayacak kadroya şu anda sahip değiliz. Çünkü biz ilk 2 oynayacak takımların şuan itibariyle çok çok gerisindeyiz. Ama bu ileriki süreçte değişmeyecek değil. Lig başlamadan önce de aynısını söylemiştim. Bize katılan oyuncular fiziksel olarak bizim oynamak istediğimiz oyun felsefesini anlayana kadar bir süreç lazım. Artık sezon içerisinde 8’inci haftadan sonra lig üç aşağı beş yukarı belli olacak. İlk 6 içerisinde biz her zaman olacağız. Ama hangi sırada olacağımız oyuncularımızın sakatlığı, cezalı olup olmayışı etkileyici olacak.” 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.