VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YARGININ ÖNEMLİ İSİMLERİ GEREDE'DE BULUŞTU

16 Eylül 2017

.......................

Bolu’nun Gerede ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen Gerede Hayvan ve Emtia Panayırı düzenlenen törenle başlarken, panayıra yargının önemli isimleri katıldı. Aslen Geredeli olan HSK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz,  Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman ile Bolu Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Seyfi Han’la panayırda bir süre görüştü. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar misafirleriyle yakından ilgilendi.  

Geleneksel olarak yıllardır düzenlenen ve bölge insanının kış mevsimi öncesinde alışveriş yaparak zorlu kış şartlarına hazırlanması amacıyla kurulan Gerede Panayırı başladı. İlçede bulunan panayır alanına gem Gerede hem de civar il ve ilçelerden gelen vatandaşlar stant kurarak satış yapmaya başladı. Panayırın açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Açılışa AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün yanı sıra Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar,  Bolu ve Geredeli siyasilerle bürokratlar katıldı.

BAŞKAN ALLAR BİLGİ VERDİ

Aslen Geredeli olan HSK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman ile Bolu Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Seyfi Han öğleden sonra panayırı ziyaret etti. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar misafirleriyle yakından ilgilenerek panayırı gezdirdi.

BAŞ BAŞA GÖRÜŞTÜLER

Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman ile Bolu Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Seyfi Han ile de görüşen HSK Başkan Vekili Yılmaz, hem Gerede’ye yeni yapılacak cezaevi hem de Bolu Adliye Binası inşaatı hakkında bilgiler aldı.

  • YARGININ ÖNEMLİ İSİMLERİ GEREDE'DE BULUŞTU
  • YARGININ ÖNEMLİ İSİMLERİ GEREDE'DE BULUŞTU
  • YARGININ ÖNEMLİ İSİMLERİ GEREDE'DE BULUŞTU
  • YARGININ ÖNEMLİ İSİMLERİ GEREDE'DE BULUŞTU
  • YARGININ ÖNEMLİ İSİMLERİ GEREDE'DE BULUŞTU
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.