VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EVCİL İSTİFACILARA SERT SÖZLERLE YÜKLENDİ

15 Eylül 2017

.......................

MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil, Perşembe günü açıklama yaparak partiden istifa edenlerin sayısının 35 olduğunu söyledi. Evcil, “Bir kesim tarafından partimiz üzerinden algı operasyonu yapılmak isteniyor. Bir siteye bakıyorsunuz 400 başka bir siteye balkıyorsunuz 600 istifa yazılıyor. Dün İlçe Seçim kurulundan aldığımız rakama göre partimizden 35 kişi istifa etmiştir. Mevki ve koltuk peşinde koşanlara uğurlar olsun. Baktığınızda altısı bir araya gelip Kurban Bayramı’nda ortak danaya giremezler” dedi.

“BUGÜNE KADAR 65 KİŞİ İSTİFA ETTİ”

MHP’de dün yaşanan istifalar sonrası MHP İl Başkanı Adem Evcil tarafından parti binasında basın toplantısı düzenlendi. İlçe seçim kuruluna verilen istifa dilekçelerine değinen Başkan Evcil, “Bugün bazı basın yayın organlarına baktığımızda partimizden istifa ettiği belirtilen üye sayısı kimi basına göre 400 kimisine göre 600 olarak belirtiliyor. Adeta belli bir kesim tarafından istifalar açık artırmaya çıkartılarak, partimiz üzerinden algı oluşturmak istiyorlar. Ancak bizler gerçek rakamları İlçe Seçim Kurulundan aldık ve dün partimizden 35 kişinin istifa ettiğini öğrendik. 30’da geçmişte istifa edenlerle beraber bu güne kadar bu süreçte 65 kişi istifa etmiştir. Ülkesi için siyaset yapan arkadaşlarımız ve partililerimizle biz yolumuzda yürümeye devam edeceğiz. Ancak mevki ve koltuk için partimizden istifa edenlerinde yolları açık olsun” dedi.

“ORTAK DANAYA GİRMEZLER AMA”

“15 Temmuz 2017 tarihinde yaptığımız kongre sonrası yeni bir yönetim kuruluyla yolumuza devam ediyoruz. Bu güne kadar 65 kişi partimizden istifa ederken, kadın kollarımız geçtiğimiz hafta sadece 150 yeni üye kaydı yapmıştır. Bizim yönetimimizin yaptığı üye sayısıyla bu rakam 600 civarındadır. İstifa edenleri Bolu kamuoyu yakından tanıyor. Baktığınızda altısı bir araya gelip Kurban Bayramı’nda ortak danaya giremezler. Bizim illede hükümet olacağız diye bir kayımız yok. Ülkümüz ve hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Halkımız taktir ederse de iktidara geliriz.”

3 yorum yapılmış
  • bolulu
    15 Eylül 2017 • 11:33
    Algı operasyonu her yerde var dana çok hoş olmuş
  • menderes
    15 Eylül 2017 • 23:25
    MHP li olmak ülkücü olmak her herinsana nasip olmaz çünkü biz bir davamız var önce vatan deriz çünkü mevki makam peşinde koşmadık şimdiye kadar zamanında RAHMETLİ BAŞBUGUMUZADA aynısını yaptılar partiyi karıştırıp davamıza ihanet ettiler şimdiki densizler gibi oda hepsini kovdu syn TÜRKMEN BEYİMİZDE AYIKLIYOR BU etek peşinde koşanları ayıklıyor eyi ediyorda nediyordu başbugumuz birtek oyumda kalsa davamızdan dönmeyizeee bu çanak yalayıcıla
  • Esnac
    16 Eylül 2017 • 00:38
    Ne olursan ol gene gel...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.