VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖYNÜK BELEDİYESİ PROJE YARIŞMASINDA İKİNCİ OLDU

13 Eylül 2017

......................

AK Parti Yerel Yönetimler Proje Yarışması’nda ikinci olan Göynük Belediyesi, ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca düzenlenen, “Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı”ndaki konuşmasında, ödüllerini verecekleri “Yerel Yönetimler Proje Yarışması”nda sosyal projeler ve kent ekonomisine katkı kategorilerinde dereceye giren belediye başkanları ile ekiplerini tebrik etti. Göynük Belediyesi, ‘Kent Ekonomisine Katkı Projesi’ kategorisinde Türkiye ikincisi olarak ödül aldı. Ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan aldı.

2 yorum yapılmış
  • MustafaUZUN
    13 Eylül 2017 • 12:52
    Göynük geçmişten geleceğe büyük bir potansiyel taşıyor.Bu potansiyelin yüzde yirmisini kullandığı kanısındayım.Yapılacak ciddi çalışmalarla önce Türkiyeye ardından yurt dışına açılması olasılığı çok yüksek.Yeterki bacasız sanayi bi biçimde harekete geçirilsin.Ben bir Göynüklü olarak bunu dışardan görebiliyorum.Ciddi adımlar atıldığında tarihi, doğasıyla seyahat tutkusu olanların ilk duraklarından biri olacaktır.Emek verenlere teşekkürler.
  • AbdullahGR
    15 Eylül 2017 • 02:12
    Gittim gördüm ve çok beğendim.Göynük tarih kokan bir kent.Tebrikler hizmeti geçenlere tebrikler belediye başkanım.Sizlerden daha güzel hizmetler bekliyoruz.Saygılar selamlar güzel kentin güzel şehirleri.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.