VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇAKICI'DAN KATLİAM TEPKİSİ

12 Eylül 2017

..........................

Kırıkkale T Tipi Cezaevi’nde yatan ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı, dünya gündemini değerlendirirken, Myanmar'da olan katliam hakkında da açıklama yaptı.

“NEREDE KALDI DEMOKRASİ NEREDE KALDI İNSAN HAKLARI”

“Temel Hak ve İnsan Özgürlüklerinin Temel İlkesi olan Yaşam Hakkı, Beslenm ve Korunma. Yaşam hakkı tehlikeye girdiği an insan hiç düşünmeden dil, milliyet ayrımı yapmadan tüm Adem Aleyhisselam'ın soyundan gelenler soy kardeşi olduğunu unutuyorlar mı?  Dünyayı kaosa çevirirken kendine sözde dünyaya temel hak ve insan özgürlüklerini taşıyacağım diyen kendi gibi bazı güçlü devletleri BM'de dünyanın kaderini çizen, Birleşmiş Milletler'deki 5 daimi üye olan üst akıllar, yönetilen bu 5 daimi üyenin dinleri mezhep farklılığı olsa bile bir ateist devleti de yanına alarak, Sovyetlerin dağılma sürecinden sonra İslam dünyasında fitneler çıkartılarak 1 milyar 700 milyona yakın İslam dünyasını ateş ve baruta çevirmişlerdir. Myanmar'da bir kaç yıldır devam eden Myanmar Müslümanlarını kayleden Myanmar yönetimine neden sessizler? Nerede kaldı bunların demokrasi ve insan hakları?”

“ORADA YOK EDİLMEK İSTENEN İSLAMA GÖNÜL VEREN KULLARDIR”

“Demek ki Ortadoğu'daki  6 yıldır devam eden Haçlı zihniyeti, Myanmar’da olan , Myanmar hükümetinin katliamına sessiz kalan bu haçlı zihniyet, insanlığın ve İslam’ın düşmanı olduğunun kanıtıdır. Tüm İslam dünyası eğer kalbi olarak Allah'a iman etmişseler bu konuda çok duyarlı olan T.C. Devlet Başkanıyla diyaloğa geçmeleri Allah'a imanın bir gereğidir. Orada yok edilmek istenen İslam’a gönül vermiş rabbimin kullarıdır.”

“YÜKSEKTEN UÇAN KARTALIN SESİYLE KARŞILAŞIRLAR”

“Bakıyorum T.C’de bazı siyasi partilerin önde gidenleri Myanmar konusunda devletimizin yardım ve birlik çağrılarını tenkit etmektedir. Onlara soruyorum. Heronların tespit ettikleri terörist midir? Yoksa kaza ile mi ölmüş? Amerikalılar dünyayı yakıp yıkıyor. İsrailliler Filistin’i paramparça ediyor. Orada hiç mi haksız kaza ile insan ölmedi? Savaş zayiatıdır demesini biliyorlar. Onlara buradan sesleniyorum. Devletin bölünmez bütünlüğü söz konusu olduğu zaman teröristle değil devletle iş birliği yapmaları için bu millet onlara oy vermiştir. Görevlerini yapmazlar ise yüksekten uçan bir kartalın sesiyle karşılaşabilirler. Kartalın sesine kulak veren ilk kurt inanın sizi parçalar.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.