VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI BOLU'DA

12 Eylül 2017

..................

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz Bolu’ya yaptığı ziyarette MHP teşkilatlarını ve vakıf şubesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz Bolu’daydı. Genel Başkan Kılavuz Bolu Ülkü Ocakları Bolu Şubesi ve MHP İl Başkanı Adem Evcil’i makamında ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

“ÜLKÜCÜ KARDEŞLİĞİ İKİ İCİHAN KARDEŞLİĞİDİR”

iyaret sonrası kısa bir basın açıklaması yapan Ülkü Ocakları Bolu Şube Başkanı İsmail Akgün, “Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz beyefendi Bolu Ülkü Ocaklarını ve Milliyetçi Hareket Partisi il Başkanlığı'nı ziyaret ederek ilimiz hakkında istişarelerde bulundular. Türk Gençliğini uyuşturucudan uzak tutmak, vatana ve millete faydalı gençler yetiştirilmesi gerektiğini vurgulayan, ocakta bulunan gençler ile sohbet eden Genel Başkanımız ardından İl binasından ayrılarak, İzzet Baysal Caddesi'nde vatandaşla hasbıhal edip memnuniyetlerini dile getirerek ilimizden ayrıldılar. Türk Gençliğine Yolbaşçı olan Sayın Genel Başkanımız, ağabeyimiz Olcay Kılavuz beyfendiye ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz. Ülkücünün kardeşliği iki cihan kardeşliğidir” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.