VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 11 EYLÜL PAZARTESİ

11 Eylül 2017

.....................

1- Çele Bağışlar Köyü halkından merhum Şaban- Hacer AKKAYA'nın oğlu, Ayşe AKKAYA'nın eşi Nihat AKKAYA-Saime KABDAN - Mitat AKKAYA'nın babaları, İbrahim AKKAYA'nın kardeşi, Bağışlar Köyü eski Muhtarı; Mustafa AKKAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Bağışlar Köyü'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Bağışlar Köyü aile kabristanına defnedilecektir.

 2- Mudurnu Mangırlar Köyü halkından Manav Durmuş Dönmez, Erkan Dönmez, Mehmet Dönmez ve Ahmet Dönmez’in Babaları, Sabire Dönmez’in Eşi; Mustafa DÖNMEZ Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Mangırlar Köyü’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

 3- Kıbrıscık İlçesi Yazıca Köyü halkından Merhum Şükrü, Hacı, Ahmet ve Hamdi BEYDE'nin kardeşi, Meryem BEYDE'nin eşi, Burcu, Sibel, Emel, Gülsevim ve Güngör BEYDE'nin babaları; Emine BEYDE Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıbrıscık Merkez Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Yazıca Köyü Mezarlığı'na defnedilecekitir.       

1 yorum yapılmış
  • Gnl
    14 Eylül 2017 • 12:17
    Allah rahmet etsin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.