VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İKİ FARKLI KAZADA 6 KİŞİ YARALANDI

9 Eylül 2017

............................

Bolu’da gece yarısı meydana gelen iki farklı trafik kazasında toplam 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, illk kaza saat 20.30 sıralarında D-100 Karayolu’nun Hayrettin-i Tokadi Türbesi kavşağında meydana geldi. İstanbul istikametine giden Mehmet Şengün’ün kullandığı 81 EV 121 plakalı otomobil, kavşaktan ana yola çıkmak isteyen Halil İbrahim Özmodanlı yönetimindeki 63 N 5472 plakalı otomobile çarptı. Kazada otomobil sürücüleri ile birlikte Özmodanlı’nın otomobilinde bulunan Şehmuz Özmodanlı ve Ayşa Delipalta yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen UMKE ve 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

İKİNCİ KAZADA OTOMOBİL SU KANALINA DEVRİLDİ

İkinci kaza ise, 21.30 sıralarında İzzet Baysal Mahallesi Zerdali Sokak üzerinde meydana geldi. Kadir Öz’ün kullandığı 14 DE 539 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak sulama kanalına devrildi. Kazada otomobil sürücüsü ve yanında bulunan Sefa Canlı yaralandı. Tarım arazilerinin sulanması amacıyla yapılan kanalda ters dönmüş şekilde kalan araçtaki yaralılar, çevredeki vatandaşların yardımıyla otomobilden çıkarıldı.

Kazanın ardından çevrede toplanan kalabalığı polis, güçlükle uzaklaştırdı. Olay yerine gelen UMKE ve 112 ekipleri, yaralılara ilk müdahalelerini olay yerinde yaptı. Daha sonra yaralılar aynı ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırıldı. Her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • İKİ FARKLI KAZADA 6 KİŞİ YARALANDI
  • İKİ FARKLI KAZADA 6 KİŞİ YARALANDI
  • İKİ FARKLI KAZADA 6 KİŞİ YARALANDI
  • İKİ FARKLI KAZADA 6 KİŞİ YARALANDI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.