VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 7 EYLÜL PERŞEMBE

7 Eylül 2017

...................

1- Akpınar Mahallesi halkından Merhum Mehmet Akdağ’ın Eşi, Nuri, Ahmet, İsmail ve Ömer Akdağ’ın Anneleri, Güler, Emine, Necla ve Zeynep Akdağ’ın Kayınvalideleri, Ali, Cem, Ece, Elvin, Çağrı, Anıl ve Özge Akdağ’ın Babaanneleri; Behice AKDAĞ(92) Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Siteler Camii’nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı’na defnedilecektir.

 2- Merhum Dr. Şemsettin Ulaş'ın eşi, Tomris Ulaş, Ela ve Cengiz Ulaş, Demet ve Dr. Teoman Ulaş'ın annesi, Tansel Bozkurt’un anneannesi, İpek ve Efe Arslan ve İris Ulaş'ın babaanneleri; Fikret ULAŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazının ardından Paşaköyü Mezarlığı'nda defnedilecektir.

3- Merkeşler Köyü halkından, Necmi ve Mehmet AYDIN'ın anneleri; Saniye AYDIN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Merkeşler Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

 4- Akçaalan Köyü halkından, Hatice GÜMRAH'ın eşi, Ayşe ULUTÜRK, Fatma KARADAĞ, Saliha ve Melek YILGÜNDÜZ'ün babaları, Halil ULUTÜRK, Ferit KARADAĞ, Orhan ve Yılmaz YILGÜNDÜZ'ün kayınpederi; Abbas GÜMRAH Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Akçaalan Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

 5- Dörtdivan İlçesi Aşağıdüğer Köyü halkından, Hasan ve Mustafa COZOĞLU'nun anneleri, Melek COZOĞLU'nun kayınvalidesi, Ramazan ve Tuğba COZOĞLU'nun babaannesi; Güzide Seher COZOĞLU Hak'kın rahhmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Dörtdivan İlçesi Aşağıdüğer Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.