VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CAMİAYA SABIR MESAJI

4 Eylül 2017

.........................

Haber: Bülent Velioğlu

SANTOS SABIR İSTEDİ

Boluspor’un Brezilyalı yıldızı kaptan Andre Santos, geride bırakılan 3 maça bakıldığında sezona iyi başlayamadıklarını belirterek, “Taraftarımız sabırlı ve yanımızda olsun, herşey çok güzel olacak” dedi.

Boluspor Kaptanı Andre Santos, sezona iyi başlayamadıkları için üzgün olduklarını fakat zor bir sezon olsa da başarılı olmak için herşeye sahip olduklarını söyledi. 

“Sabretsinler ve yanımızda olsunlar”

Zamana ihtiyacı olduklarını, hedefleri olan Süper Lig’e çıkacaklarına yürekten inandıklarını ifade eden Santos, başarılı olmanın yolunun iyi bir aile ortamı ve istikrarlı çalışmaktan geçtiğini söyledi. Kaptan, “Kazanmaya alıştıkça bazı şeyler kendiliğinden oturur. Bunu yapmak bu ligde bu tarz takımlar için zor. Çünkü çok karışık ve zor bir lig. Bir takım 5 hafta kazanıp 5 hafta kaybetse kimse şaşırmaz. Belirli bir istikrarı tutturmakta fayda var. Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz. Bence en önemli olan şey iyi bir aile ortamı ve istikrarlı çalışma. Bu bizi başarıya götürecektir. Taraftarın desteği de burada vazgeçilmez. Zaman zaman beklediğimiz desteği göremiyoruz ama şu süreçte sabırsız olmalarını ben anlayabilirim. Çünkü yıllardan beri gelen biz özlem var. Sabretsinler ve yanımızda olsunlar. Herşey daha güzel olacak” şeklinde konuştu.

“90 dakika için henüz hazır değilim”

Geçtiğimiz sezondan gelen bir sakatlığı olduğunu ve takımla birlikte fazla idman yapamadığını söyleyen Santos, 90 dakikalık bir karşılaşmayı kaldıramayacağını ifade ederek, “Futbolun nasıl olduğunu özellikle içinde olan insanlar biliyor, yalan söylemeye gerek yok.  90 dakikalık bir maçı şu an çıkaramam. Geçen sene zaten son 3-4 maçlık süreci ağrılarım devam ederken oynadım. Sezona başladığımdan beri takım idmanlarına birkaç kere katılabildim. Arkadaşlarım benden iki ay öndeler. Benim de onları yakalamam gerek. Şans bulduğum ilk maçlarda tabiki belki kötü performans göstereceğim, lütfen herkes sabır göstersin. İlerleyen zamanlada yüzde yüz performansıma ulaşacağım” dedi.

“Kazanırken gülecek, kaybederken ağlayacaksınız”

Geçen sezon play-off mücadelesinde Göztepe’yle oynanan karşılaşmada gözyaşlarını tutamayarak sahadan çıkan Santos,  o an yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Biz takımı Süper Lig’e çıkararak camia olarak taraftara bir hediye vermek istiyorduk ve ben de kaptan olarak daha fazla sorumluluk hissediyordum. Maç istediğimiz gibi gitmedi ve üstüne de kırmızı kart gelince orada bir duygu boşalması oldu. Futbol böyle bir şey, kazanırken güleceksiniz, kaybederken de ağlayacaksınız. Ama bu gözyaşlarım tamamen hissettiklerimin karşılığı. O süreçten sonra benden desteğini esirgemeyen taraftardan, hocamdan, yönetimden ve başkanımızdan Allah razı olsun. Çünkü bu iş kimsenin tek başına yapabileceği bir iş değil. Bu bir takım işi, ne ben tek başıma bu takımı şampiyon yapabilirim ne de başka bir futbolcu.”

1 yorum yapılmış
  • BOLUBEYI
    11 Eylül 2017 • 06:47
    siz bu işi bilmiyorsunuz. bizi oyalamayın . Çekilin. savaş başkan duruma el koy. Boluspora yazık oluyor. SAVAŞ BAŞKAN iş başına.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.