VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GAZETECİLER ÖLÜMDEN DÖNDÜ

3 Eylül 2017

.......................

Bolu’nun Göynük İlçesi’ndeki Safranlar Köyü’nde akşam saatlerinde çıkan orman yangını için bölgeye giden ulusal haber ajansı muhabirleri dumanların arasında kalarak ölümden döndü. Gazetecilerin imdadına köylüler yetişti. 

Edinilen bilgiye göre, orman yangınını görüntülemek için Göynük’e giden Doğan Haber Ajansı muhabiri Murat Küçük, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Faruk Çidem ve TRT Muhabiri Ufuk Çilesizoğlu araçla orman yangınının olduğu bölgeye araçla indiler. Bir süre görüntü aldıktan sonra geri çıkmak isteyen gazetecilerin aracı ormanlık alanda yukarıya doğru çıkamadı. Dumanların arasında kalan 3 gazeteci köylü bir vatandaşın seslerini duyması üzerine bölgeye getirdiği traktör yardımıyla olay yerinden kurtarıldı. Büyük korku yaşayan gazetecilerin sağlık durumlarının iyi olduğu ifade edildi.

4 yorum yapılmış
  • EkrenVeliolu
    3 Eylül 2017 • 14:37
    İşte gazetecilik bu,geçmiş olsun cengaverler. Sizi aramızda görmek, işinizin başında görmek güzel. Canınız bahasına olaylara yakın olup kamuoyunu bilgilendirmek gibi bir işleviniz ve göreviniz var. Bundan sonraki görevlerinizde başarı ve mutluluk sizin olaun, lütfen dikkatli olun. Başarılar.
  • Fahrettinusta
    3 Eylül 2017 • 16:57
    Kolay gelsin arkadaşlar. Orman calisaniyim orman yangınına giderken (araclariniz) kesinlikle (4×4)arazili olmalı yangının nasil üzerinize geldiğini anlayamazsınız.basarilar diliyorum kolay gelsin geçmiş olsun. Önce cann.
  • NezihErkan
    3 Eylül 2017 • 22:34
    Geçmiş olsun görev aşığı güzel insanlar
  • Ilhanozdemir
    5 Eylül 2017 • 04:15
    Geçmiş olsun mesleğin emekcileri
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.