VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BARUŞ VE ÖZCAN'IN BUZLARI ERİTEN DİYALOĞU

2 Eylül 2017

.......................

Uzun zamandır bir araya gelmeyen, birbirleri hakkında açıklamalar yapan ve davalar açan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve Bolu Valisi Aydın Baruş Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşmada sıcak görüntüler verdiler. Vali Baruş, Özcan’ın kendisine takılması sonrasında sözünü keserek cevap verince ikili arasında gülüşmeler yaşandı.  

Tanju Özcan ve Aydın Baruş bayramlaşma töreni sonrasında yan yana gazetecilere açıklama yaptı. Dönüş yolunda vatandaşların dikkatli olması gerektiğini ifade ederek Baruş, “Aldığımız tedbirler çerçevesinde çok şükür bu güne kadar üzücü olaylar yaşamadan bayramı gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımız huzur içerisinde bir bayram geçirmenin mutluluğunu yaşıyorlar bundan sonra tedbirlerimiz yoğun olarak devam edecek. Sürücülerime buradan mesajım var frene değil kurala güvenelim diyorum” dedi.

BARUŞ ÖZCAN’IN SÖZÜNÜ KESTİ

CHP Milletvekili Tanju Özcan, “Ben hep merak ediyordum firene değil kurala inanın sözü kime ait diye sayın valimiz aitmiş duymuş olduk” dedi. Özcan’ın konuşmasına dahil olan Vali Baruş, “Trafik ile ilgili bu bayram slogan bu. Tüm Türkiye’deki sürücülerimize yapılan bir çağrı, anlamlı bir çağrı. Hiçbir zaman süratli giderek arabamız ne kadar teknolojik donanımlı olursa olsun frene güvenerek sürat yapmayalım anlamında. Çünkü kurallara riayet etmediğimiz takdirde o aracın teknik donanımı ne kadar iyi olursa olsun bizi kurtarmaz. Kurallara güvenmek lazım. O neden bunu uyarıcı mahiyetle vatandaşlarımızda duyarlılık, farkındalık oluşturucu nitelikte bir slogan çokta iyi oldu” sözleriyle cevap verdi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.