VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜNLÜ MANKENDEN BOLU'YA ÖVDÜ DOLU SÖZLER

31 Ağustos 2017

......................

‘Cansız manken’ olarak tanınan ve uzun süredir televizyon ekranlarında “Vahe İle Evdeki Mutluluk” programını hazırlayıp sunan Vahe Kılıçarslan, Bolu City Park Cafe Restaurant’ta bir program çekimi için Bolu’ya geldi. Vahe Kılıçarslan, Bolu’yu çok sevdiğini belirterek, program çekimini yaptığı City Park Cafe Restaurant’ta mekân sahibi Erkan Bektaş hakkında da övgüyle söz etti. Kılıçarslan, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'la da çalışmalarla ilgili bir söyleşi yaptı. 

Bolu’da yapacağı çekimlerle ilgili bilgiler veren Vahe Kılıçarslan, “Her hafta bir şehre gidiyoruz. ‘Vahe ile evdeki mutluluk’ programı için. Bu haftada Bolu’dayız, Bolu’ya geldik. Zaten muhakkak her sene mutlak suretle bir haftada olsa geliyoruz. Bolu’da bir ev yeniliyoruz. Nasip bu haftaya kısmet oldu. İlk önce Bolu’nun lezzetlerini göstereceğiz. Bolu’nun tarihi yerlerini göstereceğiz. Sonrada bir tane ev yenileyeceğiz.” diye konuştu.

“BOLU’NUN İNSANI ÇOK MİSAFİRPERVER, DOST CANLISI”

Tarihi, misafirperverliği ve kendine özgü bir şehir olmasından ötürü Bolu’yu sevdiğini dile getiren Kılıçarslan, “Bolu benim için çok önemli bir şehir. Ben böyle butik şehirleri çok seviyorum. Bolu aslında büyük bir şehir. Bildiğim kadarıyla 8 ilçesi var. Ama merkezi çok butik, misafirperver, kendine özgü bir şehrin has güzelliği var. Bana çok sıcak geliyor Bolu. Birde ara mevsimleri çok severiz. İlkbahar, sonbahar. Farklı bir nostaljik havası var Bolu’nun. Ayrıca Erkan Bektaş, arkadaşımızın çok güzel bir yeri var. Burayı çok seviyoruz, içerisinde çok güzel bir peyzaj planlaması var, enfes lezzetleri var. Hoşuma gidiyor burası” diye konuştu.

“BAŞKAN YILMAZ SAYESİNDE BOLU BÜYÜK İVME KAYDETTİ”

Bolu’nun, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz sayesinde farklı bir noktaya geldiğini ve turizm adına önemli odak noktası olduğunu belirten Vahe Kılıçarslan, “Bolu’yu çok iyi anlatacağız her sene olduğu gibi. Bolu’nun merkezi çok önemli. Tarihi, kültürel bir yapıya sahip Bolu’nun merkezi özellikle. Bunun yanı sıra muhteşem doğası var. Gölcük, Kartalkaya ve daha birçok noktası bence çok önemli. Bolu, herkesin bence şu anda turizm açısından, özellikle kış turizminin odak noktası. Bence Bolu son zamanlarda büyük ivme kaydetti. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz sayesinde hem şehir çok derli toplu hem de birçok alanda faaliyetler gösteriyor. Yardımseverlik adı altında çok önemli projeler burada yapılıyor” dedi.

 

  • ÜNLÜ MANKENDEN BOLU'YA ÖVDÜ DOLU SÖZLER
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.