VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 30 AĞUSTOS CARŞAMBA

30 Ağustos 2017

.........................

1- Pelitçik Köyü halkından, hacı İbrahim ve Fatma ÇİFTÇİ'nin oğlu, Nuriye ÇİFTÇİ'nin eşi, Samet ÇİFTÇİ'nin babası, sağlık müdürlüğünden emekli Ahmet ÇİFTÇİ ve Hamiyet GÜLEN'in kardeşi, İzzet Baysal Devlet Hastanesi çalışanı Sabahattin GÜLEN'in kayınbiraderi, Fatih, Esra ve Ayşegül ÇİFTÇİ'nin amcaları, Bolu Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü personeli; İsmail ÇİFTÇİ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Yeni Camii'de kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Pelitçik Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

 2- İhsaniye Mahallesi halkından, İsmail ve Fethiye İLERİ'nin oğlu, Şükran İLERİ'nin eşi, Serkan ve Serdar İLERİ'nin babaları, Tefik İLERİ ve Fahriye ŞAHİN'in abileri, Yukarı Çarşı esnaflarından, Sırma Demir tic. sahiblerinden demirci; Ahmet İLERİ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Büyük Camii'de kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

3- Mengen İlçesi Kadısusuz Köyü Kadı Mahallesi halkından Merhum Şakir GÜNDEZ’in oğlu; Hasan GÜNDEZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kadısusuz Köyü'nde kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından aile mezarlığında defenedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.