VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KÖTÜ OYUN TARAFTARI ÇILDIRTTI

27 Ağustos 2017

.....................

Boluspor kendi evinde kötü oyun sonrasında Gazişehir Gaziantep ile golsüz berabere kalması sonrasında taraftar çılgına döndü. Maç sonunda bazı taraftarlar birbirleriyle kavga ederken, bir grup teknik heyete tepki gösterdi.

Maç sonunda bir grup taraftar Teknik Direktör Fuat Çapa’ya tepki gösterirken, bir grup taraftarda tepki gösteren taraftarla kavga etti. Maraton tribününde kısa süreli gerginlik yaşandı. Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ve yardımcıları soyunma odasına giderken de tribünlerden gelen tepki üzerine ortam gerildi. Fuat Çapa ve yardımcıları ile taraftarlar arasında kısa süreli sözlü tartışma yaşandı.

FUAT ÇAPA TEPKİLERİ DEĞERLENDİRDİ

 Maç sonunda taraftarın tepkisi ile ilgili konuşan Teknik Direktör Fuat Çapa, “Tepkileri gayet normal. Bu takım geçen seneyi 4’üncü sırada bitirdi. Beklentilerin bu sezon daha fazla olması gayet normal. Çünkü olmaması anormal olurdu. Ama şunu gözardı etmeyelim, biz geçen sene oynayan oyuncu grubundan Alim, Diarra, Yusuf ve ileride oynayan 3’lü arkadaşımız vardı. Oyunculardan 5-6 tanesi geçtiğimiz sezondan kalan geri kalanı da yeni aramıza katılan arkadaşlar. Göksu, iki hafta önce gördüğümüzde 45 dakikayı dolduramadı. Ama bugün 90 dakika oynadı” dedi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.