VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FUAT ÇAPA'DAN MAÇ DEĞERLENDİRMESİ

27 Ağustos 2017

.........................

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, golsüz berabere biten Gazişehir Gaziantep maçı sonrasında,  “Ben oyuncularımın bugün sahada göstermiş olduğu iyi niyetten ve mücadeleden dolayı kutluyorum. Çok fazla pozisyona girmedik ama pozisyon da vermedik. Bu karşılaşma gol bekliyordu ama gol olmadığı için de kısır geçti” dedi.

Fuat Çapa, “Her iki takım için de çok önemli bir karşılaşmaydı. Çünkü ligin ilk iki haftasında 2 takımın da galibiyeti yoktu. Her iki takımın da temkinli olacağı, gol atılana kadar maçın bir şekilde iki taraf için de kontrollü geçeceği aşikardı. Ama biz bu karşılaşmadan önce iki tane karşılaşma oynadık. Ve orada yapmış olduğumuz hatalar var. Rakibin bizden çok daha iyi oynadığından mağlup olmadık biz. Kendi yapmış olduğumuz hatalardan mağlup olduk. Önemli olan bu karşılaşmalarda hataları tekrar etmemekti ki bugün etmedik. Defansif anlamda gayet iyi oynadık. Daha çok uzun top oynayarak ikinci topları kazanıp daha sonra pozisyon üretmeye çalıştık. Ümraniye’de olduğu gibi daha çok stoperleri boş bırakıp orada oyun kurdurup baskı kuracaktık. Bir kaç defa denedik ve o şekilde oldu.

“OYUNCULARIMI KUTLUYORUM”

“Öncelikle bizim takımımızın defansif anlamda özgüvenini kazanması gerekiyordu. Onu da bugün kazandığımızı düşünüyorum çünkü karşımızda oynayan takım boş bir takım değil. Sezon başında ilk 3 için hedefleri olan bir takım. Oyun olarak çok iyi de kötü de değildi. Çünkü karşınızda çok istekli, arzulu ve iyi mücadele eden takım vardı. Buna karşılık da oyuncularımız çok iyi şekilde karşılık verdiler. Ben oyuncularımın bugün sahada göstermiş olduğu iyi niyetten ve mücadeleden dolayı kutluyorum. Çok fazla pozisyona girmedik ama pozisyon da vermedik. Bu karşılaşma gol bekliyordu ama gol olmadığı için de kısır geçti.” 

2 yorum yapılmış
  • Mzg
    27 Ağustos 2017 • 14:35
    Biz senden memnun değil o ne olcak hoca.
  • smailkazanolu
    1 Eylül 2017 • 05:20
    Sayınçapa.buüçüncüsene. yinemikandırmaca. La r. Bolulueskiksmyoncu
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.