VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜNLÜ SUNUCU OTEL ODASINDA ÖLDÜRÜLDÜ

27 Ağustos 2017

..........................

Beşiktaş'ta ünlü bir otel odasında sunucu Vatan Şaşmaz eski sevgilisi eski manken Filiz Aker tarafından öldürüldü. Aker, Şaşmaz'ı öldürdükten sonra intihar etti. 1963 doğumlu Filiz Aker'in Amerika'da yaşadığı, yaklaşık 1 aydır Türkiye'de bulunduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye Filiz Aker 17.00 sıralarında yiğeni ile yemek yerken gelen bir telefon mesajı ile odasına çıktı.

AKER'İN YEĞENİ POLİSİ ARADI

Aker'den uzun süre haber alamayan yeğeni durumu otel görevlilerine ve polise bildirdi. Kapıyı açan otel görevlileri Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker'i kanlar içerisinde yerde ölü olarak buldu.

FİLİZ AKER ÖLDÜRDÜKTEN SONRA İNTİHAR ETTİ

İhbar üzerine otele gelen polisin yaptığı incelemede Vatan Şaşmaz'ın sırtından 4 kurşunla, Filiz Aker'in ise başından tek kurşun ile yaşamlarını yitirdiklerini belirledi.

1 AYDIR OTELDE BİRLİKTELERDİ

Polis Filiz Aker'in Şaşmaz'ı vurduktan sonra bulundurma ruhsatlı tabancası ile intihar ettiğini tespit etti. ABD'de Green Kart ile yaşayan ve eski mankenlerden Filiz Aker'in , 1 ay önce İstanbul'a gelerek Conrad Otel'e yerleştiği belirlendi. Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz 13 Eylül 2015 tarihinde, bir yıldır birlikte olduğu mimar Yasemin Adalı ile evlenmişti. 1963 doğumlu Filiz Aker'in Amerika'da yaşadığı, yaklaşık 1 aydır Türkiye'de bulunduğu öğrenildi.

BABA OLACAKTI

Ünlü sunucunun 2 yıl önce evlendiği Yasemin Adalı'nın 4 aylık hamile olduğu öğrenildi. Acı haberi ailesinin yanında Tarsus'ta tatildeyken öğrenen Yasemin Adalı, İstanbul'a gelmek için yola çıktı.

FİLİZ AKER'İN ARKADAŞI KONUŞTU

Vatan Şaşmaz ile Aker'in ilişkişinin olduğunu öne süren katilin kadın arkadaşı şunları söyledi:

"FİLİZ AKER AMERİKA'DA İNTİHARA KALKIŞTI"

"Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker’in daha önce ilişkisi vardı. Vatan Şaşmaz ile evlenmeden önce de beraber oluyorlar. Filiz Aker, Amerika’da intihara kalkıştı. Hatta Vatan, evli iken Filiz Aker’e "Görüşelim" diye yazıyordu.

"7 YIL ÖNCE ASANSÖRDE TANIŞTILAR"

Daha önce İstanbul’un ünlü bir sitesinde komşulardı. 7 yıl önce asansörde tanıştılar. Sonra görüşmeye başladılar. Filiz Aker Vatan Şaşmaz’a aşık oldu.

"YAŞ FARKINDAN DOLAYI VATAN ŞAŞMAZ İLİŞKİYE KARŞI ÇIKTI"

Aralarındaki yaş farkından dolayı Vatan Şaşmaz bu ilişkiye karşı çıktı. Vatan Şaşmaz bu sıra ünlü bir şarkıcının kızı ile nişanlandı. Bundan dolayı Filiz Aker bunalıma girdi.’’ Milliyet'in haberine göre; Filiz Aker’in 3 defa intihara teşebbüs ettiği iddia edildi. Filiz Aker’in 2 yıl önce borsada bütün parasını kaybettiği ve bu yüzden bunalıma girdiği belirtildi.

  • ÜNLÜ SUNUCU OTEL ODASINDA ÖLDÜRÜLDÜ
  • ÜNLÜ SUNUCU OTEL ODASINDA ÖLDÜRÜLDÜ
  • ÜNLÜ SUNUCU OTEL ODASINDA ÖLDÜRÜLDÜ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.