VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 27 AĞUSTOS PAZAR

27 Ağustos 2017

............................

1-Kalıcı Konutlar Mahallesi halkından, Mesut Velioğlu ve Hülya Alnıakın babaları, Ali Velioğlu (Merhum), Nuri, Ekrem, Enver, Hikmet Velioğlu’nun ağabeyleri Cihat Velioğlu hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi Kalıcı Konutlar caminde ikindi namazının kılınacak cenaze namazının ardından Şehitler Mezarlığında defnedilecek.

2- Mudurnu İlçesi Pelitözü Köyü halkından, Mehmet- Hayrettin Özpelit ve Vasfiye KOCAKUŞ’un Kardeşleri, Mudurnu TEK İşletme Müdürlüğü’nden Emekli Remzi ÖZPELİT’in Ağabeyi, Mudurnu Muhasebeci Esnaflarından Sadık ÖZPELİT ve Haydar ÖZPELİT ve Fatma ,Nurten, Arzu’nun Babaları, Mudurnu Haber imtiyaz sahibi Aydın ÖZPELİT’in Amcası; Hakkı ÖZPELİT Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu Büyük Camii’de kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Pelitözü Köyü Mezarlığı’nda toprağa verilecektir.

3- Dörtdivan İlçesi Cemaller Köyü halkından, Ali BODUROĞLU'nun babası; Halil BODUROĞLU Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Dörtdivan Cemaller Köyü Camii’nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.