VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 25 AĞUSTOS CUMA

25 Ağustos 2017

..........................

1-Mengen Gökçesu Çorak Kadirler Köyü halkından Merhum Mustafa CANTÜRK'ün oğlu, Çoşkun ve Hanife CANTÜRK'ün babaları, Hüseyin, Sinan, Ramazan, Soner, Mustafa CANTÜRK, Şerife, Minire ve Nurgül CANTÜRK'ün abileri, Hollandalı Aşçı; Hasan CANTÜRK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kültür Mahallesi Kültür Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

2- Seben İlçesi Kozyaka Köyü halkından, Tahsin KARADENİZ'in eşi, İsmail KARADENİZ'in ablası, Müftülük'ten emekli, Kemalettin KARADENİZ, Tarım İl Müdürlüğü'nden emekli, Naci KARADENİZ, Seben Müftülüğü'nde görevli, Nuri KARADENİZ ve Fatma GÜLMEZ'in anneleri, İsa, Onur, Musa OĞUZ, Betül, Nilgün, Nilüfer'in babaanneleri, Muhammet ve Eren GÜLMEZ'in anneannesi; Ayşe KARADENİZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Karacasu Santral Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Karacasu Merkez Mezarlığı'na defnedilecektir.

3- Avdan Köyü sakinlerinden Merhume Tenzile ÖZDEMİR'in eşi, Hasan ve Nejla ÖZDEMİR'in babaları; Ahmet ÖZDEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Avdan Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 4- Sazakiçi Karamanlar Köyü sakinlerinden Nazile TUTAL'ın eşi, Reşat ve Recep TUTAL'ın babaları; Abdullah TUTAL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sazakiçi Karamanlar Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5- Belkaraağaç Köyü sakinlerinden Ahmet KARASU, Münevver ŞENTÜRK, Makbule ARABACIOĞLU ve Müşerref  SAYGI'nın abisi, Eski Muhtar Bayram KARASU'nun amcası; Selahattin KARASU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Belkaraağaç köyü Dere mahalle camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.