VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY'DAN ADİL ESEN AÇIKLAMASI

23 Ağustos 2017

........................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, geçtiğimiz hafta Adil Esen’in AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’ndan istifasını değerlendirdi. Bugüne kadarki çalışmalarından ötürü Esen’e teşekkür eden Doğanay, AK Parti’deki görev değişikliğini bir bayrak yarışı olarak belirterek, "Önemli olan burada AK Parti ailesinin bizim kendi içimizdeki prensiplerimize, kurallarımıza uygun bir şekilde davranmasıdır" dedi. 

Merkez İlçe Başkanı Adil Esen’in görevden alınmasıyla ilgili konuşan Nurettin Doğanay, AK Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilen koordinatörle yapılan istişareler neticesinde böyle bir kararın alındığını ifade etti.

“KURALLARIMIZA UYGUN ŞEKİLDE DAVRANMASIDIR”

Doğanay, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, kararın hayırlı olmasını diledi. Doğanay, “AK Parti Genel Merkezi’nden, Bolu’muza gelen yeni bölge koordinatörümüz, il koordinatörümüzle yapılan istişareler, Adil Bey’in kendisinin de bulunduğu toplantılar neticesinde böyle bir karar verildi. Öncelikle bu kararın ülkemize, milletimize, Bolu teşkilatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Adil Bey’in de şu ana kadar AK Parti’mize yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ettiğimi belirtmek istiyorum. AK Parti’de bugüne kadar bir çok arkadaşımız geldi, görev yaptı, bundan sonra da yapmaya devam edecek. Yarın benim yerime de bir başkası gelecek, benim yerime gelecek kişi de bu göreve devam edecek. Olaya böyle bakmak lazım. Buradaki olayı, bir bayrak yarışı olarak değerlendirmek lazım. Ben bu şekilde düşünenlerdenim. Çünkü benden önce 6 tane il başkanı vardı, Adil Bey’den önce ilçe başkanları vardı, yarın yerine bir başkası gelecek o da görevine devam edecek. Önemli olan burada AK Parti ailesinin bizim kendi içimizdeki prensiplerimize, kurallarımıza uygun bir şekilde davranmasıdır. AK Parti’de görev sadece il başkanlığı, ilçe başkanlığı, milletvekilliği ya da belediye başkanlığı olarak devam etmez. Yarın farklı şekilde farklı kulvarlarda da göreve devam edilebilir” diye konuştu. 

9 yorum yapılmış
  • MUHSNOSMANOLU
    23 Ağustos 2017 • 02:46
    Bayrak yarışı doğru ama ilçe seçimine az kala yapılan bu iş insanları rencide eder hizmet etme arzusunu yok eder bu bilinçli olarak yapılmıştır. seçimde aday olma denilebilirdi.
  • bolulu
    23 Ağustos 2017 • 04:49
    bırakın bu işleri, tezgah kurulmuş yine, işler tıkırında, adil kötü harcamışlar be seni,,,,
  • etinremzi
    23 Ağustos 2017 • 06:14
    Neden sadece adil bey Adil beye kadar çok el çektirilmesi gereken ilçe başkanı varken Halkın en kolay ulaşabildiği bir siyasetçiyi suçu bu muydu Diyecek çok söz var şimdilik bukadar yeter
  • akpartili
    23 Ağustos 2017 • 07:39
    BOLU BELEDİYESİ CHP YE HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN.
  • Murat
    23 Ağustos 2017 • 09:28
    Yukardaki tüm yorumlara katılıyorum.Valla Adil abi gibisini zor bulursunuz. Böyle hareketler Ak partinin oy sayısını düşürmekten başka da bişeye yaramaz.
  • Kemal
    23 Ağustos 2017 • 10:31
    Yikamayacaksiniz sain baskanim ne diyo gorovler gecicidir arastirin beni ikibin yilindan sonra hic bir partiye uye olmadim onbes temmuzda tugayin onune ilk gelenlerdenim kepce oparotoruyum calistigim sirketin kepcesiyle geldim yol kapatim reklam hic yapmadim cuma gunude akp ye uye olacam .
  • Baki
    23 Ağustos 2017 • 16:22
    Fetöcü olmadıgı icin Çocugunu feto kolejinde okutmadigi icin Secimler oncesi koy koy kapi kapi gezdigi icin İhlasli adam gibi adam oldugu icin mi harcadiniz adil abimizi yaziklar olsun Bolu belediyesi CHP ye hayirli olsun İyi geceler
  • aliycel
    24 Ağustos 2017 • 01:15
    tamam anladık bayrak yarışı dörtdivan ilçe başkanı şahİn serinin ve tekrar aday ilçe başkanı boluda fetocu olduğunu bilmeyen varmı hala akp de fetocu lar ön planda aday veya tekrar koltuk pasında.
  • Vatanda
    24 Ağustos 2017 • 16:32
    Artık MHP zamanı gelmiştir Bolu da bu zamana kadar AK Parti olarak çok fazla oldu ve kendi şahsi fikrim olarak çalışan insanlar değil boş insanlar şuan görevde ve o yüzden çalışan dinamik fikri ile cazim insanlar lazm Bolu ya Bolu da vatandaş görüyor biliyor çok şeyi emin olun seçim zamanı yine bir aile yalanı biz aileyiz demeler sonra ne aramalar ne sormalar ne icraatlar hepsi fos eeeee Bolu AK teşkilat olarak bitmiştir benim gözümde
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.