VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ADİL ESEN'DEN ÇARPICI AÇIKLAMA

22 Ağustos 2017

............................

AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanlığından dün istifa eden Adil Esen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Biz bu yolda çok çalıştık ve biz bu uğurda bilinen ve bilinmeyen çok bedeller ödedik. Bu iş elbette çok tartışılabilir, yorumlanabilir. Şu biline ki biz istifa ettirildik" dedi.

Geçtiğimiz gün Bolu'ya gelen AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Hacı Turan ile AK Parti Kilis Milletvekili, İl Koordinatörü Hüseyin Devecioğlu, parti yönetimiyle bir araya geldi. Turan ve Devecioğlu'nun AK Parti il yöneticileri ile yaptığı görüşmenin ardından dün AK Parti Merkez İlçe Başkanı Adil Esen görevinden istifa etti.

“ŞU BİLİNE Kİ BİZ İSTİFA ETTİRİLDİK”

Esen, istifasının ardından sosyal medya hesabından istifa ettirildiğini açıklayarak, “Son beş seçimdir bu başarılara vatandaşının arasına karışarak, vatandaşını ardına alarak imza atan kamuoyu önünde gecesini gündüzüne katarak çalışan bir Merkez İlçe Başkanı olarak kendiliğimden istifa etmem düşünülebilir mi? Böyle bir şeyi düşünmek öncelikle birlikte yol yürüdüğümüz vatandaşımıza sonra da yönetimlerime yanlış olmaz mı? İşin özeti olarak şu biline ki biz bu davaya canımızı koyduk ve biz hiçbir zaman şov yapmadık. Biz bu yolda çok çalıştık ve biz bu uğurda bilinen ve bilinmeyen çok bedeller ödedik. Bu iş elbette çok tartışılabilir yorumlanabilir. Şu biline ki biz istifa ettirildik. Biz bu işi önceleri de söylediğimiz gibi dava olarak gördük ve öyle görmeye de devam edeceğiz” diye konuştu. 

4 yorum yapılmış
  • Vatandas
    22 Ağustos 2017 • 06:52
    Akp iste kullanıp atti
  • Kemalkaraduman
    22 Ağustos 2017 • 12:20
    Valahi ben hic bir partiye uye deyilim tanju bey tek basina sizden iyi calisti reklam da yapmadi siz reklam yapmadimdiyonuz hala reklam yapiyonuz ama sonuna kadar olene kadar sayin cumhur baskanimin fanatigi hastasiyim makam mevki gecicidir ama siz yanlis anlamissiniz daha ne diyeyim
  • bolulu
    22 Ağustos 2017 • 22:55
    isabet olmuş.
  • Madur
    24 Ağustos 2017 • 21:45
    Yıllardır bu mevkiden faydalanıp parmağını yaladın değişim olunca sitemdesin, madur ettiklerinizin hakkını nasıl vereceksiniz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.