VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

20 Ağustos 2017

...........................

“Emniyet Müdürleri Kararnamesi” ile 3 Emniyet Genel Müdür Yardımcısı ile 22 İl Emniyet Müdürü’nün yeri değişti. Bolu Emniyet Müdürü İbrahim Özel merkeze alınırken, Edirne Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan Bolu Emniyet Müdürü olarak atandı.

Buna göre 10 il emniyet müdürü Polis Başmüfetişi olarak merkeze alınırken, 4 İl Emniyet Müdürü Merkez Teşkilatı’ndaki birimlerde görevlendirildi. 8 İl Emniyet Müdürü’nün ise yerleri değiştirildi. Kararname ile 10 İl Emniyet Müdürü ilk defa göreve atanırken, 4 İl Emniyet Müdürü merkezdeki birim amirlerinden atandı. Ayrıca 3 Polis Okulu Müdürü ile merkezdeki 7 birim amiri değiştirildi.

FAZLASIYLA HAK ETTİ… OSMAN AK BURSA’YA

Adana Emniyet Müdürü Osman Ak ise yeni kararname ile Bursa’ya atandı. Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise Adana Emniyet Müdürü olarak atandı. Sakarya Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı merkeze alınırken yerine ise Bitlis Emniyet Müdürü Fatih Kaya atandı.

İŞTE YENİ ATAMALAR

Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren Emniyet Genel Müdür Yardımcısı olurken, Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız Adana, Polis Başmüfettişi Ali Karabağ Aksaray, Polis Başmüfettişi Ogün Vural Bartın, Polis Başmüfettişi Yaman Ağırlar Bitlis, Edirne Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan Bolu,

Güvenlik Daire Başkanı Arif Çankal Burdur, Adana Emniyet Müdürü Osman Ak Bursa, Rize Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy Çankırı,

Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt Edirne, Kars Emniyet Müdürü Faruk Karaduman Gaziantep, Polis Başmüfettişleri Fahri Aktaş Giresun, Ömer Faruk Karataş Gümüşhane, Melih Ekici Iğdır, Fikret Bayraktar Karaman, Ümit Bitirik Kars, Salim Cebeloğlu Niğde, Altuğ Verdi Rize, Özel Güvenlik Denetleme Başkanı Mehmet Erduğan Ordu,

Bitlis Emniyet Müdürü Fatih Kaya Sakarya, Iğdır Emniyet Müdürü Orhan Çevik Trabzon’a, Trafik Uygulama ve Denetleme Daire Başkanı Kenan Aydoğan Sivas Emniyet Müdürü oldu.

Aksaray, Bartın, Bolu, Burdur, Çankırı, Giresun, Gümüşhane, Karaman, Ordu, Sakarya, Sivas, Trabzon’un emniyet müdürleri ise merkeze çekildi.

 

1 yorum yapılmış
  • Aslisayar
    19 Ağustos 2017 • 22:05
    Bakalım gelen gideni aratacakmi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.