VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KÖYLÜLERİN İNTERNET İSYANI

17 Ağustos 2017

.......................

Bolu’nun Mudurnu ilçesine bağlı Beyderesi köyü sakinleri, köylerine internet bağlanmasını istiyor. Köy sakinlerinden Savaş Türkmen ise köyde telefon ve internetin olmamasından dolayı gençlerin köyde durmak istemediğini söyledi.

Munurnu’ya bağlı, 24 hanenin yer aldığı köyde cep telefonunun çekmediğini ve internetin olmadığını ifade eden köylüler, telefonla konuşabilmek için köyün yüksek yerlerine çıkmak zorunda kalıyor. Köy sakinlerinden emekli imam Mehmet Akdeniz, köyde cep telefonunun her yerde çekmediğini belirterek, “İnternet yok. Dünya ile iletişimimiz kesik. Bu konuda yetkililerden yardım bekliyoruz.” diye konuştu.

GENÇLER KÖYDE DURMUYOR

Köy sakinlerinden Savaş Türkmen ise köyde telefon ve internetin olmamasından dolayı gençlerin köyde durmak istemediğini ifade ederek, dünyanın uzaya gittiği bir zamanda köyde cep telefonunun çekmemesi ve internetin olmamasının büyük bir kayıp olduğunu söyledi. Mehmet Şahin de köyde internet ve cep telefonu olmamasından dolayı kimse kalmadığını ifade etti.

3 yorum yapılmış
  • Etik
    17 Ağustos 2017 • 22:21
    Haber başlıklarınız cidden rahatsız edici insanları rencide ediyor bu durum rahatsızlık verici hacı bayaa kızdı derken.....aşağılama var kişilik hakları zedeleniyor bunu siz defastle yapıyorsunuz. bu konuda daha hassas gazetecilik değerlerine uygun bir tavır içinde olun sadece ben değil heekes özgür bolunun bu terbiyesiz tavrından rahatsız yapıcı bir eleştiri yapıyorum kendinizi düzeltin itibarınızı beş paralık etmeyin bu işi izzetle şerefinizle yapın insanl
  • KylMilletinEfendisidir
    18 Ağustos 2017 • 01:55
    Bu nasıl bir başlıktır. Başlığınız ciddi anlamda köyde hayatını sürdüren insanları aşagalayıcı bir ifadedir. Daha dikkatli olup ve bir an önce başlığı değiştirmenizi rica ederim.
  • Etik
    18 Ağustos 2017 • 12:47
    KylmilletinEfendidir bu onların ilk başlığı değil
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.