VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O HABERE JET YALANLAMA

16 Ağustos 2017

.............................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, kendisi de dahil 25 il başkanının istifasının istendiği şeklinde bir internet sitesinde çıkan haberin asılsız olduğunu ifade ederek,  “Bu haber kesinlikle yalandır. Kulak asmayın. Böyle bir şey olsa emin olun ilk benden duyarsınız. Açık yüreklilikle çıkar bu durumu kamuoyu ile paylaşırdım. Kesinlikle böyle bir durum yok” dedi.

habermarmara.net isimli internet sitesinde yer alan haberde, AK Parti’de 35 il başkanın istifasının istendiği ve bu il başkanlarının arasında Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın da yer aldığı şeklindeki iddialara AK parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’dan yalanlama geldi. Doğanay, “Bu haber kesinlikle yalandır. Kulak asmayın. Böyle bir şey olsa emin olun ilk benden duyarsınız. Açık yüreklilikle çıkar bu durumu kamuoyu ile paylaşırdım. Kesinlikle böyle bir durum yok. Dün ve önceki gün Ankara’da partimizin genel merkezinde ilimizin 26 Ağustos’ta başlayacak ilçe kongreleri süreci ile ilgili planlamalarımızı tamamladık. Kaldı ki bizim partimiz gelenekçi bir anlayışla saygı ve sevgiye dayalı yönetilir” ifadelerini kullandı.

BOLU VE SAKARYA BAŞKANLARININ İSTİFASI SÖZ KONUSU DEĞİL

Bahse konu haberde sadece kendisinin değil başka istifası istenmeyen il başkanlarının da adının bulunduğunu belirten Doğanay, “dün ve önceki gün Ak Parti Genel Merkezince bazı il başkanlarının istifalarının alındığı doğrudur. Fakat Bolu, Sakarya gibi il başkanları için istifa istenmesi söz konusu değildir” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.