VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAYRAM TATİLİ İÇİN KARAR VERİLDİ

15 Ağustos 2017

........................

Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağı belli oldu. Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Kurban Bayramı tatilinin 10 gün olmasına karar verildiğini açıkladı. 1-2 ve 3 Eylül tarihlerinde maaşlarını alacak olan emekli sandığı emekli dul ve yetimleri ile şehit yakınları ve gazilerin maaşları erken ödenecek.

Bakanlar Kurulu’nda alınan karar gereği Kurban Bayramı 28-29 ağustos tam gün, 31 Ağustos perşembe yarım gün idari tatil oldu. Böylelikle Kurban Bayramı tatili 10 güne uzadı.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ UZADI

Hükümet Sözcüsü Bozdağ şunları söyledi: Bakanlar Kurulumuz, yaklaşan 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı, vatandaşlarımızın bu bayramlar vesilesiyle aile ziyaretleri, turizm sektörünün canlanması ve ticari hayatın olumlu etkilenmesi ihtimallerini değerlendirerek, vatandaşlarımızın rahat bir şekilde bayramlarını idrak etmeleri maksadıyla Kurban Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'na tekabül, tekaddüm eden günleri ve ara gün olan yarım günün idari izinli olmasına karar vermiştir. Buna göre, 28 Ağustos Pazartesi, 29 Ağustos Salı günleri tam gün, 31 Ağustos Perşembe günü yarım gün idari izinli sayılmasına karar vermiştir."

3 yorum yapılmış
  • Bolulu
    16 Ağustos 2017 • 03:36
    Tabi türkiyeyi memur kırtarıyor memur üretiyor memur kazandırıyo sadece memura hak bu tatil işciden 600TL vergi kes memurdan 100TL vergi kes memur haftada 2 gün tatili yapsın işci insan deil zaten haftada bir gün olur onuda işveren mesai yaptırır sonra çık tv ye özel sektöre yoğunlaşın de insanlara sırtını devlete dayayıp yatmak varken adam neden özel sektörde ezilsin inşallah 2019 da gelir
  • yuksel14
    16 Ağustos 2017 • 14:11
    yok çanım banane memura lojman.memura.çaycı-odacı-var.devletin menvaatlarından yararlanan memur.tabii gerisi...fabrika işçisi-taşoran-amale ne işi olur izinle... bari mesayi hakkını verseler..oda yok..10 gün olsa banane 20 gün olsa banane devletin öz çocuklarına yarıyor..üvey evlatlara yok.....
  • melungeon14
    16 Ağustos 2017 • 14:16
    helal be Bolulu kardeşim iyi yazmışsın..2019 da gelecek ameleyi-alt kademeyi-taşoranı asgeri ücretliyi düşünmeyeni biz hiç düşünmeyiz....ALLAH mekanını cennet etsin ERBAKANIN..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.