VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FİRARİ SUÇ MAKİNESİ YAKALANDI

14 Ağustos 2017

......................

Bolu polisi, işlemediği suç bırakmayan ve Hatay’da cezaevinden kaçtığı belirtilen hükümlüyü Bolu D-100 karayolunda kıskıvrak yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, D-100 Karayolunda Plaka Tanıma Sistemi (PTS) ile tespit edilen çalıntı kamyonetin bulunması için çalışma başlattı. Karayolu üzerindeki güzergahlarda önlem alan polis ekipleri, Kuruçay mevkiinde çalıntı olduğu tespit edilen aracı durdurdu. Aracı kullanan S.Ü’nün kimlik bilgilerini kontrol eden ekipler, şüphelinin Hatay’da cezaevinden kaçtığını belirledi.

RESMEN SUÇ MAKİNESİ

“Hırsızlık”, “yaralama”, “cinsel istismar” ve “dolandırıcılık” suçlarından da aranması bulunan zanlı gözaltına alındı. Çalıntı araç ise sahibine teslim edilmek üzere yoldan çekildi. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bu arada şüphelinin, çalıntı kamyonette bulunan kavun ve karpuzları, yol güzergahındaki ilçe ve köylerde sattığı öğrenildi.

 

  • FİRARİ SUÇ MAKİNESİ YAKALANDI
  • FİRARİ SUÇ MAKİNESİ YAKALANDI
1 yorum yapılmış
  • melungeon14
    16 Ağustos 2017 • 14:25
    önce onu güzel bir islayın sonra eşşek sudan gelinceye kadar dövün oda bir vatan hainidir..böyle insanın ne islamda nede vatanımızda yeri olamaz..ülkeyi kirletip adımızı lekeliyor..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.