VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HASTANE İÇİN MÜJDELİ HABER

14 Ağustos 2017

............................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Mudurnu Özel İdare Şantiyesi’nin bulunduğu 7 bin 285 metre kare arsayı hastane yapılması için tahsis ettik. Şuan itibariyle Mudurnu Devlet Hastanesi’nin projesi bitme aşamasına geldi. Allah nasip ederse çok kısa bir süre içerisinde ihalesine de çıkılarak inşaatına başlamak için ilk kazma vurulacaktır” dedi.

Nurettin Doğanay, hastanenin yapılacağı alanda, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, İl Başkan Yardımcısı Cemil Akay, AK Parti Mudurnu İlçe Başkanı Mehmet Arıkan, Mudurnu İl Genel Meclisi Üyeleri Vedat Özkan ve Ahmet Uzun, Kıbrıscık İl Genel Meclisi Üyesi Osman Cabgu ve Teşkilat mensuplarıyla giderek incelemelerde bulundu.

 Yıllardır yer bulunamadığı için hastane sorunu yaşanan Bolu’nun Mudurnu ilçesinde sonunda müjdeli haber geldi. Hastane yerinin İl Özel İdaresi tarafından Sağlık Bakanlığına tahsisinin yapıldığı müjdesini veren AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Mudurnu’da Özel İdare Şantiyesi’nin bulunduğu 7 bin 285 metre kare araziye 20 Yataklı Mudurnu İlçe Devlet hastanesi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun yapılacağını söyledi.

 KISA SÜRE SONRA İLK KAZMA VURULACAK

Doğanay, “Yıllardır çözülemeyen ve Mudurnuluların özlemle beklediği hastane sorunu vardı. Bir yer bulunamadığı için Mudurnu’da bugüne kadar bir hastane yapılamadı. Mengen’de, Göynük’te, Gerede’de hastane yapıldı ama yer olmadığı için Mudurnu’da hastane yapılamadı. Mudurnu’yu yöneten yerel yöneticiler bu konuda da sorumluluk almayınca bizler de İl Özel İdaresi aracılığıyla yer arayışına girdik. Ve sonunda Mudurnu Özel İdare Şantiyesi’nin bulunduğu 7 bin 285 metre kare arsayı hastane yapılması için tahsis ettik. Şuan itibariyle Mudurnu Devlet Hastanesi’nin projesi bitme aşamasına geldi. Allah nasip ederse çok kısa bir süre içerisinde ihalesine de çıkılarak inşaatına başlamak için ilk kazma vurulacaktır” dedi.

  • HASTANE İÇİN MÜJDELİ HABER
  • HASTANE İÇİN MÜJDELİ HABER
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.