VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 14 AĞUSTOS PAZARTESİ

14 Ağustos 2017

...................

1- Beşkavaklar Mahallesi halkından, Güngör KOLAĞASIOĞLU'nun eşi, Behcet KOLAĞASIOĞLU ve Gül BAŞAR'ın babaları, Orman Anatamirhane'den Emekli; Nejat KOLAĞASIOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Öksüz Tekke Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

 2- Seben İlçesi Musasofular Köyü halkından, Merhum Azim DEMİREL'in eşi, Mehmet DEMİREL ve Cemil DEMİREL'in babaanneleri; Hatice DEMİREL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Seben İlçesi Musasofular Köyü'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

3- Kıbrıscık İlçesi Çökeler Köyü halkından, Merhum Ahmet ALINCA'nın eşi, Osman, Kahraman, Ramazan ALINCA, Fadime AVCAN ve Mahire ÖZCAN'ın anneleri; Zeynep ALINCA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çökeler Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

 4- Mudurnu Tımaraktaş Köyü halkından, Neriman BAŞOĞLU'nun eşi, Gamze TUÇ, Gonca DEĞER ve Özge KÖKBUDAK'ın babaları, Janberk TUÇ, Alper DEĞER ve Akif KÖKBUDAK'ın kayıpederi, Defne TUÇ ve Melis Ada DEĞER'in dedeleri; Rahmi BAŞOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Karaçayır Baysal Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • ENVERGLCANVEE
    14 Ağustos 2017 • 05:51
    SAYGIDEĞER GÜNGÖRKOLASOĞLU HANIMEFENDİYE VE EVLATLARINA,DOSTLARINA SABIRLAR DİLERİZ.SAYGIDEĞER NEJAT KOLASIOĞLU MESLEKTAŞIMIZA,ALLAH RAHMET EYLESİN.MEKANI CENNET OLSUN.İNŞAALLAH.AMİN.KARACASU ORMAN LOJMANLARINDA ÇOK SEVİLEN,SAYILAN BİR KOMŞUMUZDU. BU VESİLE İLE BOLU VE İLÇELERİNDEBUGÜN VEFAT EDEN HEMŞERİLERİMİZİN CÜMLESİNE ALLAHDAN RAHMET DİLERİZ.AİLE EFRADINA SABIRLAR DİLERİZ.GÜLCAN AİLESİ-BOLU.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.