VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DA İKİ TRANSFER BİRDEN

11 Ağustos 2017

.........................

Boluspor, geçtiğimiz sezon Adanademirspor forması giyen Mustafa Durak ve Senegal’in Casa Sport takımında forma giyen Sane’yi renklerine bağladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Boluspor, daha önce anlaşmaya vardığı Sane ile 3 Mustafa Durak ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, “Keşke Mustafa Durak transferi sezona başı olsaydı. Hazırlık kampımızda yer alsaydı, aslında hem Boluspor için hem de Mustafa için daha hayırlı olurdu ama olmadı. Bazı transferler geç oluyor. Mustafa Durak ve Sane’de kenar oynayabiliyor. Sağ ve sol kenar. Bu transferler Bolumuza, Bolusporumuza hayırlı olsun. İnşallah yaptığımız transferler Boluspor’a ileride şampiyonluğu getirir” ifadelerini kullandı.

“İNŞALLAH ŞAMPİYON OLURUZ”

Boluspor’un Senegal’in Casa Sport Takımından 3 yıllığına renklerine bağladığı Sane şöyle konuştu: “İnşallah şampiyon oluruz. İnşallah en yüksek performansımı sahaya yansıtacağım. Herkesin gönlünü almak için. Takıma faydalı olmak istiyorum. İnşallah her şey güzel gider” dedi.

“GÜZEL BİR CAMİAYA GELDİM”

Boluspor’un yeni transferi Mustafa Durak ise “Başkanımızın dediği gibi biraz sıkıntılı bir transfer oldu. Önceden gelseydik, daha iyi olurdu iki taraf içinde. Ama başkanıma, yöneticilere, hocaya çok teşekkür ediyorum. Beni Boluspor’a layık gördükleri için. Güzel bir camiaya geldim, güzel bir kulübe geldim. İnşallah güzel bir dönüş olur. Kulübüme katkılı, faydalı olurum. Kulübün hedefleri var. İçinde olmak istiyorum. Güzel bir sene geçer. Kazasız, belasız iki taraf içinde hayırlı olur” diye konuştu. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.