VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YILMAZ'DAN METAL YORGUNLUĞU AÇIKLAMASI

11 Ağustos 2017

....................

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Metal yorgunluğu olan teşkilatlarımızı yenileceğiz” açıklamalarını Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Metal yorgunluğu olmayan, dinamik, işler üretecek, hedefi olan insanların siyasette görev alması lazım. Onun için Cumhurbaşkanımızın şu an yeniden yapılanma konusundaki söylediklerinin sonuna kadar katılıyorum. Alaaddin Yılmaz, eğer o heyecanı yitirmişse, hemen kenarda durması lazım. Eğer o heyecanı var, birikimi var, devam edecekse, partim istiyorsa devam etmek durumundadır” sözleriyle değerlendirdi. Yılmaz ayrıca, “Sırf belediye başkanı olmak için her şeyi mubah sayanlar, il başkanı olmak için her şeyi mubah sayanlar, milletvekilliğinin devamı için her şeyi mubah sayanlardan bütün partilerin kurtulması gerekir diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, hedefi olan insanların siyasette görev alması gerektiğini vurgulayarak, “Belediye Başkanı olmak için belediye başkanı olmak, milletvekili olmak için milletvekili olmak ve bunun için her şeyi mubah görmek döneminin kapatılmasını istemiştim. Dağarcığında bir şey varsa, enerjisi varsa, yapacağı bir şey varsa, o zaman aday olsun demiştim. Yani, metal yorgunluğu olmayan, dinamik, işler üretecek, hedefi olan insanların siyasette görev alması lazım.” dedi.

“KENDİME ZARAR VERİRİM, PARTİME ZARAR VERMEM”

“Bolu için şunu söyleyebilirim, Alaaddin Yılmaz en zor şartlar altında hiç kimsenin partiye sıcak bakmadığı dönemlerde kurabildiği kadronun dışına AK Parti hiç çıkamamıştır. Şu an siyaseten AK Parti’nin içinde kimler varsa, bunların tamamı Alaaddin Yılmaz’ın kadrosuna aldığı isimlerdendir. Yani AK Parti güçlü olduğu dönemlerde şu an herkesin AK Parti’ye hücum ettiği dönemlerde AK Parti bir kişiyi bile gündeme çıkartamamıştır, neden? Hep hesap içinde olanlar AK Parti’yi kucaklamıştır. AK Parti’nin anası benim demiştim, hatırlarsanız. Kendime zarar veririm ama partime zarar vermem demiştim. Dolayısıyla bizden sonra gelen yapılar, hep kendilerine oynadılar. Bu bütün siyasi partiler için geçerli. Belediye başkanı olmak, milletvekili olmak, il başkanı olmak, çok önemli şeyler değil, bir iz bırakabilmek önemli olan şeydir. Vatandaşla iç içe, kucak kucağa olabilmek önemli bir şeydir. Belediye kapısının herkese açık olduğu, belediye başkanının telefonunu herkesin arayabildiği zaman sen halkla iç içesin. Belediye başkanlığı nasıl olsa bir gün bitecek.”

“MİLLETVEKİLLİĞİNİN DEVAMI İÇİN HERŞEYİ MUBAH SAYANLARDAN PARTİLER KURTULMALI”                                                                                    

“İşte Cumhurbaşkanı’nın ifadesi bu. Ben ilk günden beridir Cumhurbaşkanı’nın şu anda ifade ettiği şeyleri hep savunmuşumdur, hep savuna gelmişimdir, hep ifade etmişimdir. Şikâyetlerimin tamamı da Cumhurbaşkanının şikâyetleri ile örtüşür durumdadır. Onun için Cumhurbaşkanımızın şu an yeniden yapılanma konusundaki söyledikleri şeylerin sonuna kadar arkasındayım. Alaaddin Yılmaz, eğer o heyecanı yitirmişse, hemen kenarda durması lazım. Eğer o heyecanı var, birikimi var, devam edecekse, partim istiyorsa devam etmek durumundadır. Sırf belediye başkanı olmak için her şeyi mubah sayanlar, il başkanı olmak için her şeyi mubah sayanlar, milletvekilliğinin devamı için her şeyi mubah sayanlardan bütün partilerin kurtulması gerekir diye düşünüyorum. Onun için siyaset temiz, ilkeli ve geleceğe yönelik olarak yeniden yapılanmalı. Onun için Cumhurbaşkanının sözlerini sonuna kadar destekliyorum, katılıyorum.”

Kaynak - Köroğlu Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.