VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN'DAN İKTİDARA FETÖ ÇIKIŞI

9 Ağustos 2017

...........................

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Adalet kurultayını farklı yerlere çekmek isteyenler boşuna heveslenmesinler. Adalet yürüyüşünde ‘Teröristlerle beraber yürüyorlar’ dediler, ‘Hani gösterin siz FETÖ’cüleri bilirsiniz. Yanımızda yürüyen FETÖ’cüler kim gösterin biz gerekeni yapalım dedik. Bizden daha iyi bilirsiniz birlikte çalıştınız birlikte iş yaptınız dedik' ama çıkıp şu diyemediler” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 26-30 Ağustos tarihlerinde Çanakkale’de düzenlenecek Adalet Kurultayı ile ilgili hazırlıklar sürüyor. Bolu Milletvekili Tanju Özcan, kurultaya ilişkin yaptığı açıklamasında “Bir adalet yürüyüşü yapıldı. Türk milletinden de büyük bir destek gördü. Bu sadece Cumhuriyet Halk Partisinin bir yürüyüşü değildi. Türkiye’de adalet arayışında olan mağdur olan herkes için bu yürüyüş yapıldı. Toplum bu mesajı aldı, çokta başarılıydı. Akabinde böyle bir kurultay yapılmasının sebebi de  mağdur olan insanlar yürüyüşe katıldılar. Adaletsizliği vurgulamaya çalıştılar. Bir de bunu mikrofon da herkesin huzurunda haykırmak isteyeceklerdir diye düşünüyoruz” diye konuştu.

“FETÖ’CÜLERİN ŞOV YAPACAĞI BİR ALAN OLMAYACAK”

Özcan, FETÖ ile derin bağlantıları olanlara karşı gerekli özeni gösterdiklerini vurgulayarak “Bizler siyasiler olarak konuşuyoruz. Bana göre önceliğin bu güne kadar sesini çıkartamamış olan, sesini duyuramamış olan kitlelerin temsilcilerine bırakmak lazım. Tabi bu şu demekte değil, tabi ki bu toplumda FETÖ ile derin bağlantıları olanlar var. Biz bu konuda gerekli özeni gösteriyoruz. FETÖ’cülerin şov yapacağı bir alan olmayacak. Biz mağdurun yanındayız, teröristin yanında değiliz” ifadelerini kullandı.  

“FETÖ’CÜLERİ GÖSTERİN BİZ GEREKENİ YAPALIM”

“Bu adalet kurultayını farklı yerlere çekmek isteyenler boşuna heveslenmesinler. Adalet yürüyüşünde de ‘Teröristlerle beraber yürüyorlar, hani gösterin siz FETÖ’cüleri bilirsiniz dedik. Yanımızda yürüyen FETÖ’cüler kim gösterin biz gerekeni yapalım. Bizden daha iyi bilirsiniz birlikte çalıştınız birlikte iş yaptınız dedik ama çıkıp şu diyemediler. Bu kurultayın da Dünyada ve Türkiye’de yüksek ses getireceğini düşündükleri için kirletme kampanyalarına başladılar o yüzden de azami hassasiyeti göstertiyoruz ve başarılı da olacaktır.” şeklinde konuştu.

Haber - Köroğlu Gazetesi - Aslı Akış

1 yorum yapılmış
  • evelegeveleme
    9 Ağustos 2017 • 14:06
    hdp ile el ele omuz omuza yürüyen kılıçdaroğlunun klonumuydu sayın vekilim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.