VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERCOŞKUN'DAN YEREL SEÇİM AÇIKLAMASI

8 Ağustos 2017

......................

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Ercoşkun, “Belediye başkanlığı aday adaylığım gündemimde değil. Böyle bir hedefim yok. 3 dönemi dolduran kim olursa görev süresi biter. Örneğin bu bir belediye başkanı ise görev süresi sona ermiş olacak” dedi.

Bolu Gündem Gazetesi’nden Erol Değirmenci'ye konuşan  AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun,  “Biliyorsunuz referandumda Cumhurbaşkanı’nın en fazla 2 dönem yapacağını söyledik. Vatandaş bunu onayladı. Şimdi dönelim il teşkilatlarına bakalım. Onlarla alakalı 3 dönem kuralı var. 3 dönemi dolduran siyasetçilerimizin görev süresi doluyor. Örnek vermek istersek isimler burada önemli değil. 3 dönemi dolduran kim olursa görev süresi biter. Örneğin bu bir belediye başkanı ise görev süresi sona ermiş olacak. Tabi milletvekilliği gibi görevler yapabilir ama belediye başkanlığı görevi yapamaz. Bu diğer teşkilat görevlerini de kapsamaktadır.  Haziran’da aldığımız kurul kararı ile benim 2’inci dönemim sona eriyor. Tabi teşkilatımız bizi nereye uygun görürse orada çalışmaya devam edeceğiz. Elimizden gelen çalışmayı ortaya koymaya gayret ettik. Tabi bu konuda eksikliklerimiz oldu. Bizim için bir tecrübe oldu. O tecrübelerin ışığında hizmet etmeye devam edeceğiz. Hizmet etmek nasip olmazsa da görev ne olursa onu yapacağız. Bunu bazı medya organlarında Ali Ercoşkun ümidi kesti olarak gördüm ama öyle olmadığı da iki seçimdir belli oldu. Görev önemli değil, önemli olan o enerjiyi devam ettirebilmek” dedi.

“YEREL SEÇİMLERDE  ADAY DEĞİLİM”

“Kasım 2019’da yapılması beklenen yerel seçimlerde kendisinin belediye başkanlığı adaylığı için ismim geçiyor. Ne kadar görünür bilinmem ama milletvekilliği dönemimde komisyon başkanlığı yapıyorum. Çalışmalarıma devam ediyorum. Yani mecliste bu kadar aktif bir rol oynarken böyle bir gündem düşünmem. Belediye başkanlığı gündemimde değil. Böyle bir hedefim yok.” 

1 yorum yapılmış
  • Saitahmetkuzu
    9 Ağustos 2017 • 03:58
    Bence 2 sene bile cok zaman cunku sacmaliyorlar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.