VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 8 AĞUSTOS SALI

8 Ağustos 2017

..........................

1- Mengen Hacıahmetler Köyü Kediler Mahallesi halkından, Mengen esnaflarından Niyazi KURT’un Ağabeyi, Mübeccel Kurt’un eşi, Ramazan, Nihat, Erkan, Serdal ve Merhum Akif’in, Nevin, Sevim, Sezgin Hanım'ın Babaları; Nazif KURT(76) Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Tabaklar-Yazıyaka Camisi'nde kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedilecektir.

  2- Aktaş Mahallesi sakinlerinden Merhum Halit ateş ve Kübra Ateş’in Oğlu, Erhan Doğanöz, Ferhan Direk’in Ağabeyleri, Güler Ateş'in Eşi, Tolga ve Bora Ateş’in babaları, Fikret Doğanöz’ün Kayınbiraderi; Erdoğan ATEŞ(66) Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazında sonra Çığırtkanlar Mezarlığı’na defnedilecektir.

 3- Köroğlu Mahallesi halkından, Merhum Murat TOPRAK'ın eşi, Kaya TOPRAK ve Ayşe KAYA'nın annesi, Merhum Muhammet TOPRAK'ın yengesi; Nadiye TOPRAK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.   Cenazesi bugün Kaynaşlı Taşaltı Acı Elmalık Mezarlığı'nda kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Taşaltı Acı Elmalık Mezarlığı'na defnedilecektir.

 4- Hamidiye Köyü halkından, Merhum Kadir ve Sıdıka HASEKİ'nin kızı, Köroğlu Hastanesi'nden emekli Adem TAŞDELEN'in eşi, Kıymet ÖZTÜRK ve Kıvanç TAŞDELEN'in annesi, Orhan ÖZTÜRK ve Elif TAŞDELEN'in kayınvalidesi, Necdet HASAKİ, Gülser KAVAK ve Aysel YUCA'nın ablaları; Gülsevim TAŞDELEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Öksüz Tekke Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

 5- Seben İlçesi Alpagut Köyü halkından, Abdullah, Sefer, Hüsamettin ÇALIŞKAN, Hadiye SINMAZ ve Ayşe ARABACI'nın annesi, Muammer ÇİFTÇİ'nin eşi; Şaziye ÇİFTÇİ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Seben İlçesi Alpagut Köyü'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

 

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.