VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CANER CAVLAN BOLUSPOR'DA

7 Ağustos 2017

...................

Boluspor geçtiğimiz yıl Şanlıurfaspor’da kiralık olarak forma giyen ardından Hollanda ekibi Heerenveen’e dönen sol bek oyuncusu Caner Cavlan ile satın alma opsiyonuyla 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Boluspor, 25 yaşındaki gurbetçi oyuncu Caner Cavlan ile 1 yıl kiralık sözleşme imzaladı. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, “Transferle ilgili bugün de yaklaşık bir aydan beri görüştüğümüz geçen seneden tanıdığımız Caner Cavlan Hollanda’nın Heerenven’de oynamış bir kardeşimiz. Kendisi gurbetçi, Adıyamanlı. Geçen sene kendisi tanıdığımız bir futbolcu. Hem benim hem Fuat hocamızın isteği doğrultusunda kendisiyle 1 yıllık bir sözleşme imzalayacağız. İnşallah Caner Boluspor’da hem kendi şahsında hem de Türk futbolu adına bir kazanç olur. Bir çıkış yakalar ve kulübümüze de destek olur” ifadelerini kullandı.

 Kırmızı beyazlıların yeni transferi Caner Cavlan ise,  “Buraya geldiğim için çok mutluyum başkanım ve hocam sağ olsun. Hazır bir şekilde geldim inşallah maçlara da katkı sağlar ve iyi oyunla bir üst lige çıkarız” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.