VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

10 BİN BEBEK İÇİN AĞAÇ DİKİLDİ

7 Ağustos 2017

........................

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “2013 yılından bu yana Bebek Meyve Ormanı Projesi kapsamında her yeni doğan bebeğin ismini taşıyan 10 bin meyve ağacı dikildi” dedi.

Alaaddin Yılmaz, Bolu Merkez Mahalle Muhtarları ve Köy Muhtarlarına, Bolu Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Bebek Meyve Ormanı’nı gezdirerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Bebek Meyve Ormanı’nda yeni doğan her bebek adına bir meyve ağacı diktiklerini söyleyen Yılmaz, “Yeni doğan çocuklar büyüdüklerinde burada kendi ağaçlarını görecekler. Tabiatı görecekler. Aileleriyle birlikte gelip kendi ağaçlarına sahip çıkacaklar” dedi.

“HER DOĞAN BEBEK İÇİN AĞAÇ DİKİLİYOR”

Bolu Belediyesi tarafından 2013 yılında başlatılan "Bebek Meyve Ormanı Projesi kapsamında her yeni doğan bebeğin ismini taşıyan 10 bin meyve ağacı dikildi. Merkeze bağlı Çayırköy Mevkiinde bulunan yaklaşık 200 dönümlük arazide, 2013 yılından bu yana her doğan bebek için bir meyve ağacı dikiliyor. Hem her yeni doğan bebeğin bir ağacı olsun hem de kentte uzun ömürlü meyve ağaçları yetişsin düşüncesiyle başlatılan proje kapsamında meyve fidanları toprakla buluşturuldu.

“YENİ NESLİN TABİATA İLGİSİNİ ARTTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her doğan çocuk için bir meyve ağacı diktiklerini belirterek, “Doğan çocuklar kendi ağaçlarını görecekler. Tabiatı görecekler. Aileleriyle birlikte gelip kendi ağaçlarına sahip çıkacaklar. Yeni nesil artık meyveleri bilmiyor. Tabiatla ilgisi çok zayıf, bunu arttırmaya çalışıyoruz” dedi.

  • 10 BİN BEBEK İÇİN AĞAÇ DİKİLDİ
  • 10 BİN BEBEK İÇİN AĞAÇ DİKİLDİ
  • 10 BİN BEBEK İÇİN AĞAÇ DİKİLDİ
  • 10 BİN BEBEK İÇİN AĞAÇ DİKİLDİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.